Szeretnéd fejleszteni Excel tudásodat? Olyan Excel tanfolyamot keresel Székesfehérváron, ahol valóban használható ismereteket szerezhetsz?

Unod már a másodállású informatika tanárok által tartott unalmas és száraz tanfolyamokat?

Nincs időd órák hosszat egy Excel tanfolyam ülni?

Itt az ideje, hogy olyan Excel oktatást találj, ahol valóban használható tudást szerezhetsz, és ehhez még utaznod sem kell.

Excel tanfolyam Székesfehérvár

Excel tanfolyam Székesfehérvár – Képzési lehetőségek

Megtanítunk mindenre, hogy fehérvári munkavállalóként a lehető legtöbbet ki tudd hozni az Excel adta lehetőségekből. Eredményesen pályázhass meg egy új pozíciót, vagy csak hamarabb elvégezhesd a munkádat, elkápráztathasd a főnököd.

Ha Székesfehérváron vagy környékén szeretnél tanulni, akkor három lehetőség is van számodra, hogy fejleszd Excel tudásodat:

  1. Kihelyezett vállalati Excel tanfolyam: ha legalább 5 kollégádat szeretnéd továbbképezni, oktatónk szívesen megtartja az Excel tanfolyamot a saját telephelyeteken, irodátokban
  2. Online Excel tanfolyam vállalkozásoknak: te és kollégáid hozzáférést kaptok a több, mint 100 Excel oktató videóhoz, gyakorlófeladatokhoz, valamit kérdezhettek szakértő Excel oktatóinktól
  3. Online Excel tanfolyam: ha csak saját Excel tudásodat szeretnéd fejleszteni, akkor ez a megoldás tökéletes lesz számodra. Ki sem kell mozdulnod otthonról, és olyan tudást kapsz, mintha egy vállalati Excel tréningen vennél részt

Excel tanfolyam Székesfehérvár elérhetőségei

Ha már most készen állsz, hogy befektess Excel tudásod megsokszorozásába, akkor jelentkezz online Excel tanfolyamunkra, és emeld új szintre Excel tudásod az otthonod kényelméből!

Ha munkatársaid képzésére keresel Excel oktatási partnert, akkor nézz körbe vállalati Excel oktatás szolgáltatásink között.

Ha bármelyik Excel tanfolyam Székesfehérvár szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdésed van, írj egy emailt az elearning[kukac]excelneked.hu címre.

Ha még nem vagy benne biztos, hogy költeni szeretnél Excel tudásod fejlesztésére, semmi baj. A tanítványaink többsége először jó pár ingyenes írásunkat elolvasta az Excel blogunkon mielőtt beiratkozott valamelyik tanfolyamunkra :)

Excelneked.hu Youtube csatorna

Ingyenes Excel oktató videókért iratkozz fel Youtube csatornánkra. Ide rendszeresen teszünk fel ingyenes lépésről-lépésre videókat a legnépszerűbb Excel funkciókról, melyekkel te is megkönnyítheted a munkádat.