Elérhetőségeink

Kérlek, telefonos kapcsolattartás helyett inkább levélben küldd el kérdését, ajánlatkérésed. E-mailben is gyorsan állunk rendelkezésedre. Köszönjük!
Email címünk: elearning[kukac]excelneked.hu

Ajánlatkérés vállalati Excel tanfolyamra, online Exceltanfolyamra

Az alábbi oldalakon minden információt megtalálsz kihelyezett vállalati Excel tanfolyam és online Excel tanfolyam szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha van olyan kérdésed, amire nem kaptál megfelelő választ, kérlek, írj az elearning[kukac]excelneked.hu címre.

A fenti szolgáltatásokra ajánlatot kérni a szolgáltatás ismertetése alatti űrlapon tudsz, vagy várjuk ajánlatkérésed az elearning[kukac]excelneked.hu címre.

További információ a vállalati Excel tanfolyam szolgáltatással kapcsolatban >>>

Szakmai kérdések, tanácsadás Excel tanfolyam, Excel függvények, Excel feladatok témakörben

Ha bármilyen szakmai kérdésed van Excel tanfolyam, Excel függvények, Excel feladatok témában, vagy szeretnél tanácsot kérni, akkor az alábbi lehetőségeken és elérhetőségeken tudunk segíteni:

  • Excelneked.hu zárt Facebook csoport. Az online tanfolyamainkhoz járó tagság, ahol szabadon kérdezhetsz Excel és MS Office témakörben. Oktatóink és a többi tag szívesen válaszol kérdésidre, segít, ha elakadtál.
  • Az egyes online képzések videói alatt. A megvásárolt tananyagok minden oktatóvideója alatt felteheted kérdésed a videóban bemutatottakkal kapcsolatban. A kurzus oktatója vagy Excel oktatóink válaszolnak kérdéseidre.
  • Ingyenes nyílt Facebook csoport. Csatlakozz az Excelneked.hu nyílt Facebook csoportjához. Tedd fel szabadon kérdésed, segíts másoknak!

Sajnos más csatornákon – pl. e-mailben, messanger üzenetben, telefonon – szakmai kérdésekben, tanácsadásban nem tudunk ingyen segíteni.

Még az egyszerűnek tűnő kérdések megválaszolása is sok időbe telhet. Ezt az időt pedig inkább tanulóink kérdéseinek megválaszolására, fejlődésük segítésére fordítjuk. Egyrészről a tapasztalatunk az, hogy az ingyen megszerzett információt kevésbé használják fel, értékelik az emberek, másrészről pedig tanulóinkkal és ügyfeleinkkel szemben sem lenne korrekt, ha olyan szakmai információkat, tanácsadást adnánk ingyen, amiért ők fizetettek, időt és energiát fektettek tudásuk fejlesztésére.

Komplex Excel feladatok ingyenes megoldását szintén nem tudjuk vállalni. Ha ilyen jellegű kérésed van, szabad kapacitástól függően tudunk konzultációs időpontot, egyéni Excel tanfolyamot biztosítani oktatóinkkal.

Továbbá nem vállaljuk egyetemi, főiskolai hallhatók beadandó feladatainak elkészítését, SOS feladatmegoldást.

Nem vállalunk e-learning tananyag megrendelésre történő elkészítését. Excel e-learning tananyagainkhoz való hozzáférést kizárólag az Excelneked.hu zárt felületén tudjuk biztosítani.

Kihelyezett Excel oktatásra vagy vállalati e-learning oktatásra itt tudsz ajánlatot kérni.

Az Excelneked.hu üzemeltetője

Cégnév: Ecourse Bt.
Székhely (nincs ügyfélfogadás): 1171 Budapest, Péceli út 135.
Adószám: 25351035-2-42
Cégjegyzékszám: 01-06-791850 Vezetve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.
Ügyfélszolgálat: H-P: 10:00-15:00
Email: elearning[kukac]excelneked.hu
Telefon: telefonos ügyfélszolgálatot nem tartunk fel, kérlek, e-mailben keress minket!

Az Excelneked.hu tárhelyszolgáltatója

Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
E-mail: support@tarhely.eu
Adószám: 14571332-2-42