Excelneked.hu Excel tanfolyam

Online Excel tanfolyam

Magabiztos Excel tudás: már mindenkinek kötelező! Mégis a legtöbb magyar munkavállaló a töredékét sem ismeri annak, amire munkája során valóban szüksége kenne.

Mi a legnagyobb baj az Excellel?

A legtöbb magyar munkavállaló egyszerűen nem használja azokat Excel funkciókat sem megfelelően, amire munkája során szüksége lenne. Azt sem tudja, mire való, nem boldogul vele.

Ráadásul kinek van manapság arra ideje, hogy több száz függvény, funkció között böngészve megkeresse azt, ami neki kell?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • …ott az Excel, de nem használod ki a benne rejlő lehetőségeket?

 • … talán nem is tudod, egyáltalán mire való, hogyan hozhat ez neked hasznot

 • …próbálod használni, de nem boldogulsz vele. A sok függvény meg funkció között elveszik a lényeg

 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt a menürendszert böngészve.

 • …tudod, hogy érték van a kezedben, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád.

 • …az Excel felületén egyáltalán nem ismered ki magad.

 • …az Excelben a munkád napi küzdelem a túlélésért?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar munkavállalóknak szüksége van az Excelből.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle felesleges informatikai szakzsargon nélkül. A videós online Excel tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját munkád sikerének növelésére használni az Excelt!

Nem kell többé az idődet pazarolnod, nem kell többé úgy érezned, hogy ott vannak az értékes funkciók a kezedben, de nem tudod őket semmire sem használni.

Itt azt kapod, amire szükséged van. Nem a rizsát, nem az informatikai szakszavakat, hanem hogy melyik menüpont mit jelent, hogyan végezd el gyorsabban, pontosabban a munkád az Excel segítségével. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb (lásd az EXTRÁ-kat).

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Excel online tanfolyam

Az Excelneked.hu online Excel tanfolyamon a kezdő szinttől egészen a haladó szintig megyünk végig lépésről lépésre a tananyagon. Minden olyan funkciót elsajátíthatsz belőle, amelyre munkád során szükséged lehet.

Mindegy, hogy milyen szintű most a tudásod, a tananyagban a teljesen kezdő szinttől juthatsz el a magabiztos haladó tudásig.

A tananyagot a munkaadók elvárásainak megfelelően állítottam össze. Valamint beépítettem a belső vállalati Excel tréningeken előforduló gyakori problémákat.

Ha az itt bemutatott funkciók használatát elsajátítod és begyakorlod, akkor az olyan, mintha egy 6 egész napos professzionális céges Excel tanfolyamon vennél részt.

Az online Excel tanfolyam tartalma 10 órányi tananyag kezdő, középhaladó és haladó szinteken, 100+ videó, letölthető gyakorló fájlok, zárt Facebook csoport, kérdezési lehetőség.

Mit fogsz megtanulni az Online Excel tanfolyamon?

 • Megmutatom neked a felületet, mit hol fogsz megtalálni, hogyan működik.

 • Megnézzük, hogyan tudsz létrehozni és menteni új dokumentumokat.

 • Mutatok pár lehetőséget arra, hogyan tudod gyorsítani az adatbevitelt.

 • Megnézünk néhány profi technikát, hogyan igazodj el a munkafüzetben.

 • Elengedhetetlen a gyorsabb munkavégzéshez, hogy keresni tudj az adataidban, ezt a lehetőséget is kivesézzük.

 • Biztosan láttál már olyan fájlokat, amelyek a szivárvány minden színében pompáznak. A rendelkezésre álló formázási lehetőségeket viszont érdemes ésszel és logikusan használni, hogy megkönnyítsd a saját és kollégáid munkáját, ebben is elnavigállak.

 • Középhaladó szintre csak akkor léphetünk, ha ismered a képletírás szabályait és a cellahivatkozások működését. Lehet, hogy bonyolultnak tűnik, esetleg már próbálkoztál is vele, de nem sikerült. Ezt is a helyére tesszük, egyszerűbben, mint gondolnád.

 • A kedveded pár alapfüggvénnyel hozzuk meg a továbblépéshez 🙂

 • Nem kell megijedni a sok munkalaptól sem, megtanuljuk ezeket kezelni, nyomtatni.

 • Mit érnénk az adatainkkal, ha nem tudjuk rendezni, szűrni őket? Ugye, hogy ez elkerülhetetlen? Mélységeiben vesszük át ezt a funkciót, hogy minden eshetőségre felkészülj.

 • Végezetül mutatok pár hasznos trükköt a kezdő tananyag végén, amelyekkel máris profinak fogod érezni magad. És hol van még a többi lehetőség 🙂

 • Rögtön a középhaladó elején egy olyan kevésbé ismert funkcióval ismertetlek meg, amelyet tényleg csak a beavatottabbak ismernek, ráadásul sokkal könnyebbé teszi a hivatkozásokat.

 • Adatok tisztítása nagyon fontos az Excel-ben, hogy tudjuk tovább dolgozni velük. Több videón keresztül mutatom meg, hogyan tudod az egyik legjobb funkcióját teljesen kiismerni és használni az Excelnek.

 • Majd el is érkezünk a rengeteg függvényhez, amellyel szeretnélek megismertetni. Mind olyan, amellyel jó eséllyel találkozol munkádban. Nincs köztük felesleges, több mint 30 függvényt mutatok meg neked a középhaladó részben, amellyel már könnyedén boldogulhatsz bármilyen fájlban.

 • Nem maradhat ki a vizualizáció sem. Ha eddig nehezen kattintottál össze diagramokat, ennek most vége! Pár dolog, amire érdemes figyelni és már álmodban is diagramokat fogsz készíteni.

 • Hogyan formázzuk az igeneket zölddel, a nemeket pirossal? Lehet, hogy eddig csak messziről csodáltad azokat, akik ezeket beállítják, a videó után viszont már Te is közéjük fogsz tartozni.

 • Fogadjuk, hogy nem tudtad, mi az az Excel táblázat! így legalább is sokan nem ismerik, pedig rengeteg előnye van, amelyet megmutatok neked is.

 • Át is értünk a haladó modulra, ahol már komplexebb hivatkozásokkal, munkafüzetek közötti kapcsolatokkal találkozhatsz.

 • Megmutatok még pár függvényt, hogy a haladó szintű ismereteket ezzel bővítsük. Ezekkel már egyértelműen magas szinteken jársz.

 • Fontos a munkád védelme, így nem bízzuk a véletlenre ezt sem, megtanulhatod a különböző lehetőségeket, hogy mások ne, vagy csak korlátozottan férjenek hozzá a munkádhoz. Egyúttal az adatok beviteli módját is korlátozni fogjuk.

 • Kíváncsi vagy, mennyi összegre lenne szükség bizonyos projektekhez? Hogy jön ki a kalkuláció nullára? nem kell találomra beírni számokat a képletekbe, az Excel elvégzi a számítást helyettünk. Pofonegyszerű!

EXTRA

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem az Excel hatékony használata, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassak neked néhány menüpontot.

 • Nem maradhatnak ki a kimutatások, melyekkel óriási adathalmazokat leszel képes könnyedén összegezni, akár heti 6 óra munkát is megtakaríthatsz vele. Ugye nem is hangzik rosszul?

 • És hogy még profibbá váljunk, kicsit belenézünk a feladatok automatizálásába is. Ne ijedj meg, csak ízelítő, és Te is könnyedén fogod tudni használni.

Az Online Excel tanfolyam oktatója

Szabados Ivett
Microsoft Office szakértő, tanácsadó, oktató

Pénzügy szakos közgazdászként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem. Az Excellel, Worddel, PowerPointtal 2015 óta foglalkozom komolyabban. Hajtott és hajt a kíváncsiság, hogy a legtöbbet hozzam ki a használatukból. Korábbi munkahelyeimen tapasztaltam azt is, hogy mennyire kulcsfontosságú, hogy valaki magabiztosan és haladó szinten használja az Office programokat, amivel érezhetően hatékonyabbá tudja tenni mindennapi munkáját. Tapasztaltam azt is, hogy mekkora hátrányt jelent már az állásinterjún ezen ismeretek hiánya.

Kívánom, hogy leld örömöd a tanulásban és válj azzá, akitől bármikor bátran kérdezhetnek a kollégák, ha Excelről, Wordről vagy PowerPointról van szó! 🙂

Ivett Excel tanfolyam

Mit kapsz az Online Excel tanfolyamhoz?

100+ Excel oktatóvideó

3 hagyományos Excel tanfolyam teljes anyaga (kezdő, középhaladó és haladó). Az oktatóvideókban mindenki számára követhetően, jól felépített tematika alapján kerülnek bemutatásra az Excel legfontosabb funkciói.

Gyakorlási lehetőség

A letölthető gyakorló fájlok segítségével könnyedén begyakorolhatod a tanfolyamon bemutatott funkciókat. Így be tudod építeni a munkádba is a tanultakat.

Kérdezési lehetőség

Zárt Facebook csoportunkban kérdezhetsz a tananyaggal kapcsolatban. Bármikor elakadsz, a tanfolyam oktatója vagy az Excelneked.hu Excel szakértői segítenek.

Követhető fejlődés

E-learning rendszerünkben könnyen nyomon tudod követni fejlődésed. Pontosan látod, hol tartasz a tananyagban.

Bárhol, bármikor

Bárhol, bármikor tanulhatsz. A rendszer használatához mindössze internet hozzáféréshez van szükséged. Tanulhatsz otthonról vagy az irodából is, bármilyen eszközről.

Tanúsítvány

A képzés befejezésekor tanúsítványt állítunk ki saját nevedre, melyet pdf formátumban letölthetsz, és beírhatod az önéletrajzodba is.

Olvasd el, mit írtak a tréningről mások

Azok, akik már használják a rendszert, arról számoltak be, hogy minden magyarázat nagyon jól érthető, és olyan dolgokat tanultak, amire valóban szükségük van munkahelyükön.

Az érthető, megfelelő sebességű, követhető magyarázat. Hogy videók és bármikor megállhatok és újrajátszhatok bizonyos részeket. A gyakorlópéldák, mert így tényleg tud rögzülni. Ha kell az Excel a munkádhoz és úgy érzed, hogy rád fér a segítség akkor ne habozz, ne gyötörd magad.

Ruházz be erre a lehetőségre, egyedül 10-szer ekkora erőfeszítés kell és rengeteg idő szerintem, hogy fejleszt saját magad Excelből.

Nikolett

Az önálló tanulási, választási lehetőség, mindenki használja bátran.

Zsolt

Tetszik, hogy többször meg tudom nézni! Amikor tanár oktatott, akkor az csak egyszeri volt, illetve csak a hangot vettük fel, de később már nem emlékeztem, hogy pontosan mit csináltunk, hisz csak audio volt.

Anett

Könnyen áttekinthető, érthető anyag. Ki kell próbálni, mert ez érthető.

Erzsébet

Mindenkinek kötelező, aki eddig annyira nem használt Excelt, mint én! Elérhető áron hatalmas tudást kapsz, amit már aznap tudsz használni.

Katalin

Jó az üteme a magyarázatnak, jó a struktúrája, sokat segít és támogatja a tanulást.

Attila

A videókhoz csatolt segédanyag alapján könnyen követhetőek a magyarázatok és videó nélkül is használható az ismétléshez. Mindenkinek javaslom, mivel érhetően vezet végig a megadott témakörökön.

Tibor

És meg is ragadom az alkalmat, hogy megköszönjem, az anyagok fantasztikusak, érthetőek, megfelelő hosszúságúak, követhetőek, jól egymásra vannak építve, pont elégséges információt tartalmaznak, bármilyen élő kurzusnál jobbnak találom.

Annamari

Ilyen videókból épül fel a tanfolyam

Az online Excel tanfolyam 3-10 perces rövid videókból épül fel, hogy bármikor tudj tanulni, ha van egy kis időd.

Megrendelem

Az Online Excel tanfolyam ára

Általában ez szokott lenni a kellemetlen rész. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos a tananyag, de ki is kell azt fizetni. Ne aggódj, nálunk ezt is szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte akár 100 000 forintot is. Kb ennyibe kerülne ezt a tudást hagyományos tanfolyamon megszerezned.

De nem teszem! Nem kérek érte 100 000 Ft-ot, de még csak 50 000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

A kurzus ára 31 750 Ft (25 000 Ft + ÁFA), mely egy évre biztosít hozzáférést az online oktatóvideókhoz és a tananyag frissítésekhez…

VAGY

Rendeld meg örökös hozzáféréssel 44 450 Ft-ért (35 000 Ft + ÁFA), mellyel korlátlan ideig hozzáférsz a tanfolyamhoz, ráadásul megkapod a frissítéseket, ha bővül vagy átalakul a tananyag. Ezzel gyakorlatilag nyugdíjas korodig biztosíthatod a naprakész Excel tudásod. Én még nem találkoztam ehhez hasonló ajánlattal, szóval ezt biztos nem kapod meg máshol.

Önállóan

Egyéves hozzáférés az Excel tananyaghoz

 • Hozzáférés az online Excel tanfolyam videóihoz (kezdő, középhaladó és haladó szint)
 • Letölthető gyakorló feladatok
 • Amíg hozzáférésed van a tananyaghoz bármikor, bármennyiszer visszanézheted a videókat
 • A kurzushoz tartozó új Excel videókhoz is automatikusan hozzáférsz
 • Felteheted kérdéseidet zárt Facebook csoportunkban.
1 éves hozzáférés ára:

31 750 Ft (25 000 Ft + ÁFA)

Örökös hozzáférés ára:

44 450 Ft (35 000 Ft + ÁFA)

Ezt kérem

Csomagban

Hozzáférés több MS Office tananyaghoz

Ebben a csomagban az alábbi tananyagokat találod:

 • Online Excel tanfolyam kezdőtől haladóig
 • Online Word tanfolyam kezdőtől haladóig
 • Online PowerPoint tanfolyam az alapoktól a lélegzetelállító prezentációkig

Az online MS Office oktató csomag

Féléves hozzáférés:
38 100 Ft (30 000 Ft + ÁFA)
1 éves hozzáférés:
63 500 Ft (50 000 Ft + ÁFA)
Örökös hozzáférés:
88 900 Ft (70 000 Ft + ÁFA)
Megnézem az MS Office oktatócsomagot

Neked való az online Excel tanfolyam?

Neked ajánljuk, ha

 • Ha teljesen kezdő vagy, mert az alapoktól elsajátíthatsz mindent

 • Ha már használod akár napi szinten, de vannak hiányosságaid

 • Ha nem szeretnél többet túlórázni az Excel-es feladataid miatt

 • Ha elszánt vagy és motivált arra, hogy átvedd az uralmat az adataid fölött

Neked nem ajánljuk, ha

 • Nem tudsz rá időt és energiát szánni

 • Nem vagy elég motivált

 • Nem szeretsz önállóan tanulni

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyam leírását, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is használtam a napi munkámban az Excelt, és oktattam már több száz hozzád hasonló embernek.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Excelneked.hu elégedettségi garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia az online videótanfolyamra

A kurzus megvásárlásával megkapod az Excelneked.hu garanciát.

Annyira biztosak vagyunk Excel kimutatás tananyagunk hatékonyságában, hogy boldogan garantáljuk számodra a sikert. Ha mégsem érzed hasznosnak az oktatóanyagokat, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül jelezheted felénk, és kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed.

Gyakran ismételt kérdések

Az Excel verziók között kevés különbség van, a videókat úgy készítettük, hogy bár a 2010-es verzión mutatjuk be a legtöbb funkciót, ahol eltérés lehet a 2007-es, vagy a 2013-as és újabb verziókhoz képest, ott arra külön kitérünk, sőt, be is mutatjuk. Így találkozhatsz olyan videóval, ami 2010-es és az újabb verziókban is bemutatásra kerül (Office 365)

Azt tapasztaltuk, hogy 1-2 hónap alatt el lehet sajátítani az ismereteket, de számoltunk azzal is, hogy valószínűleg munka és/vagy család mellett szeretnél fejlődni, ami bizony meghosszabbíthatja a folyamatot. Szeretnénk, ha nem kapkodnál és lenne időd mindent átnézni, így a 12 havi előfizetést határoztunk meg. Visszajelzések alapján, a 12 hónapnál hosszabb időszak esetén, többen halogatják a tanulást. Tudják, hogy van bőven idejük, ezért nem kezdik el. Természetesen, ha neked több időre van szükséged bármikor meghosszabbíthatod az előfizetésed.

Természetesen a lejára előtt előfizethetsz  még 12 hónapra, általában ilyenkor kedvezményesen ajánljuk fel neked, hiszen már tagja vagy a közösségnek. Ha úgy döntesz, hogy 12 hónap után szünetelteted, de pár év múlva szeretnéd ismét felfrissíteni a tudásos, azt is akadályok nélkül megteheted.

A felülethez hozzáférsz telefonról, mobilról és táblagépről is. A videók online tekinthetőek meg, nem letölthetőek.

Sajnos egyéni, személyes oktatást nem tartunk, de kérdéseidet felteheted a zárt csoportban. Céges csoportos képzésben viszont állunk rendelkezésedre, ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot.

A kurzushoz rögtön a fizetés után hozzáférsz és onnantól számítva egy éven keresztül bármikor eléred.

Több előfizetést kedvezményesen vásárolhatsz kollégáidnak, céges bónuszokkal kiegészítve. Erről kérlek, érdeklődj az elearning(kuka)excelneked(pont)hu email címen.

A videókban a 2016-os verzión keresztül mutatjuk be a tananyagot, kitérve a 2010-es verzióhoz képesti eltérésekre. 2007-es verzióhoz képest már több eltérés van és nem minden függvény elérhető benne, de a még 2007-es verzióval is javasoljuk a képzést, logikájában, követhetőségében nem okoz gondot.

A Mac-en futó Excel-lel viszont nem javasoljuk a képzést, tekintve, hogy más módon épül fel és nem minden funkció érhető el a Mac gépeken.

Excel kezdő

 • Az Excel kezelőfelülete
 • Munkafüzet létrehozása, mentése, mentés másként
 • Adatbevitel
 • Navigáció és kijelölés
 • Táblázatok szerkesztése
 • Formázás és számformátumok
 • Képletírás szabályai, dollárjelek a képletben
 • 4 alapfüggvény használata (szum, átlag, min, max)
 • Munkalapok kezelése
 • Munkát gyorsító elrendezések, gyorsbillentyűk
 • Alap szintű szűrés és rendezés
 • Nyomtatás

Excel középhaladó

 • Alapok ismétlése
 • Névkezelő használata
 • Sorozatok
 • Logikai függvények (HA, ÉS, VAGY, SZUMHA, ÁTLAGHA, SZUMHATÖBB, ÁTLAGHATÖBB, DARABTELI, DARABHATÖBB, HAHIBA)
 • Keresőfüggvények (FKERES, INDEX, HOL.VAN)
 • Szövegfüggvények (BAL, JOBB, KÖZÉP, SZÖVEG, KIMETSZ, TISZTÍT, SZÖVEG.KERES, SZÖVEG.TALÁL, HELYETTE, CSERE, HOSSZ)
 • Dátumfüggvények (ÉV, HÓNAP, NAP, HÉT.NAPJA, DÁTUM, IDŐ, ÓRA, PERCEK, MPERC, MA, MOST)
 • Diagramok (Kördiagram, sávdiagram, oszlopdiagram)
 • Feltételes formázás (adatsávok, színskálák, szabályok, ikonkészletek)

Excel haladó

 • Munkalapok közötti kapcsolatok, csatolások (Hivatkozások, összesítés, hónapváltás, függvények munkalapok közötti használata)
 • Haladó függvények (INDEX, INDIREKT, HOL.VAN, ELTOLÁS)
 • Haladó diagramok
 • Adatérvényesítés (többszintű legördülő lista)
 • Haladó feltételes formázás
 • Jelszavas védelem
 • Adatbázisfüggvények (AB.SZUM, AB, ÁTLAG, AB.DARAB, AB.DARAB2)
 • Egyéni rendezés, speciális szűrés
 • Lehetőségelemzés (célértékkeresés, solver, adattábla)
 • Makrorögzítés
 • Kimutatások (Pivot tábla)

Kezdő

 • Word megnyitása és kezelőfelület és backstage
 • Menüszalag, menük
 • Szöveg rögzítése Word-ben és javítása
 • Navigálás dokomentumon belül
 • Szövegrész kijelölése, gyorsformázás, További gyorsbillentyűk
 • Szöveg formázása
 • Bekezdés formázása
 • Felsorolás és számozás
 • Stílusok
 • Margók
 • Hasábok
 • Töréspontok
 • Tájolás
 • Élőfej élőláb
 • Oldalháttér
 • Nyelvi ellenőrzés
 • Automatikus javítás
 • Keresés és csere
 • Nyomtatás és pdf mentés, küldés emailben

Középhaladó

 • Tabulátorok
 • Tabulátorok módosítása
 • Tabulátor típusok
 • Táblázatok létrehozása
 • Táblázatok formázása
 • Táblázatok képletek
 • Word stílusok és tartalom
 • Képek beszúrása
 • Képek szerkesztése
 • Videók beszúrása
 • Címkék nyomtatása
 • Körlevél készítése

Haladó

 • Témák, stíluskészletek, fedőlap
 • Sablonok és testreszabása
 • Szakasztördelés élőfej és élőláb eltérő
 • tartalomjegyzék
 • Fájlvédelem, tartalomvédelem
 • Korrektúra és változások követése
 • Lábjegyzet, végjegyzet
 • Hivatkozások
 • Forrásmegjelölés, irodalomjegyzék
 • Feliratok
 • Kereszthivatkozás
 • Tárgymutató

A felületre belépve megtalálod azokat a kurzusokat, amelyekre előfizettél. Mindegyik kurzusnál letöltheted a videókban használt fájlt is, és találsz több gyakorló fájlt is. A videók 5-8 perc hosszúak, hogy bármikor tudj tanulni, ha van egy kis szabadidőd.

A folyamatos gyakorlást is szeretnénk neked biztosítani, így minden szinthez kapsz több gyakorlófájlt megoldással, hogy a 6 hónap alatt a kisujjadban legyenek az ismeretek.

Az oldalunkon kártyával tudsz fizetni a Barion rendszerén keresztül (van magyar ügyfélszolgálat). Ez teljesen biztonságos, az adataidat nem tároljuk és bármelyik bank kártyájával használhatod.  A Don Pepe és az Extreme Digital is Bariont-t használ, a Barion neve pedig ma már egyenlő a biztonságos és egyszerű online fizetéssel.

A kártyás fizetés után email-ben megkapod a felület elérését, a felhasználónevedet és jelszavadat, amellyel már azonnal hozzá is férsz az online felülethez.

Ez teljesen rajtad múlik, mennyi időt tudsz rászánni, mennyit tudsz gyakorolni. Maga a kurzus közel 7 órányi videós tananyag, amelynek megértése és gyakorlása egyéni. Javasoljuk, hogy szánj rá rendszeresen pár percet, például napi 20 perc, vagy heti 4-5 videó, és addig gyakorolj, amíg már magabiztosan megy.

Nem, részletfizetés nem lehetséges.

Természetesen! Ebben az esetben használjatok céges kártyát a kártyás fizetésnél, vagy fizesd ki a saját kártyáddal, és a számlázási címnél add meg munkáltatód adatait. Kérlek, fokozottan ügyelj a számlázási adatok helyes megadására, mert rendszerünk automatikusan arra a címre állítja ki a számlát, amit megadtál. Utólag a számla javítására nincs lehetőség. Ha díjbekérővel tudjátok csak megoldani, akkor jelezd ezt az elearning(kukac)excelneked(pont)hu email címen. Az email-be írd bele a számlázási adatokat, a regisztráló nevét és email címét és azt, hogy melyik tananyagot kéred (Excel, Word stb.)

Ha elakadtál a folyamat során bárhol, kérlek jelezd problémádat a elearning(kukac)excelneked(pont)hu email címen és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

 • VBA általában, fejlesztőeszközök
 • Visual Basic ablak – Fejlesztőkörnyezet
 • Az első makród, Makrórögzítő
 • Makród visszajátszása Hibakeresés
 • A Visual Basic nyelv logikája, Objektummodell, Helyes programozási stílus
 • Munkalapok és cellák kiválasztás
 • Munkalapok és cellák cellaformázás
 • Munkalapok és cellák másolás és beillesztés
 • Változók
 • Elágazás
 • Ismétlődő utasítások elmélet
 • Ismétlődő utasítások gyakorlat
 • Excel függvények, VBA beépített függvények
 • Saját függvények írása
 • Üzenetablakok
 • Események és néhány hasznos utasítás 1-2
 • Események és néhány hasznos utasítás 2-2
 • Gyakorló feladat ismertetés
 • Gyakorló feladat megoldások 1-6
 • Gyakorló feladat megoldások 7-10

Nem találtál választ? Küldj nekünk e-mailt az elearning[kukac]excelneked.hu címre! Szívesen válaszolunk kérdéseidre.

Csatlakozz Te is, és válj profi Excelessé