Online Excel tanfolyam

Magabiztos Excel tudás: már mindenkinek kötelező! Mégis a legtöbb magyar munkavállaló a töredékét sem ismeri annak, amire munkája során valóban szüksége kenne.

Mi a legnagyobb baj az Excellel?

A legtöbb magyar munkavállaló egyszerűen nem használja azokat Excel funkciókat sem megfelelően, amire munkája során szüksége lenne. Azt sem tudja, mire való, nem boldogul vele.

Ráadásul kinek van manapság arra ideje, hogy több száz függvény, funkció között böngészve megkeresse azt, ami neki kell?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • …ott az Excel, de nem használod ki a benne rejlő lehetőségeket?

 • … talán nem is tudod, egyáltalán mire való, hogyan hozhat ez neked hasznot

 • …próbálod használni, de nem boldogulsz vele. A sok függvény meg funkció között elveszik a lényeg

 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt a menürendszert böngészve.

 • …tudod, hogy érték van a kezedben, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád.

 • …az Excel felületén egyáltalán nem ismered ki magad.

 • …az Excelben a munkád napi küzdelem a túlélésért?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar munkavállalóknak szüksége van az Excelből.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle felesleges informatikai szakzsargon nélkül. A videós online Excel tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját munkád sikerének növelésére használni az Excelt!

Nem kell többé az idődet pazarolnod, nem kell többé úgy érezned, hogy ott vannak az értékes funkciók a kezedben, de nem tudod őket semmire sem használni.

Itt azt kapod, amire szükséged van. Nem a rizsát, nem az informatikai szakszavakat, hanem hogy melyik menüpont mit jelent, hogyan végezd el gyorsabban, pontosabban a munkád az Excel segítségével. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb (lásd az EXTRÁ-kat).

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Excel online tanfolyam

Az Excelneked.hu online Excel tanfolyamon a kezdő szinttől egészen a haladó szintig megyünk végig lépésről lépésre a tananyagon. Minden olyan funkciót elsajátíthatsz belőle, amelyre munkád során szükséged lehet.

Mindegy, hogy milyen szintű most a tudásod, a tananyagban a teljesen kezdő szinttől juthatsz el a magabiztos haladó tudásig.

A tananyagot a munkaadók elvárásainak megfelelően állítottam össze. Valamint beépítettem a belső vállalati Excel tréningeken előforduló gyakori problémákat.

Ha az itt bemutatott funkciók használatát elsajátítod és begyakorlod, akkor az olyan, mintha egy 6 egész napos professzionális céges Excel tanfolyamon vennél részt.

Munkatársaidnak keresel Excel tanfolyamot? Amennyiben a résztvevők száma eléri az 5 főt, nézd meg az Excellence.hu vállalalati ajánlatát!

Az online Excel tanfolyam tartalma 10 órányi tananyag kezdő, középhaladó és haladó szinteken, 100+ videó, letölthető gyakorló fájlok, zárt Facebook csoport, kérdezési lehetőség.

Mit fogsz megtanulni az Online Excel tanfolyamon?

 • Megmutatom neked a felületet, mit hol fogsz megtalálni, hogyan működik.

 • Megnézzük, hogyan tudsz létrehozni és menteni új dokumentumokat.

 • Mutatok pár lehetőséget arra, hogyan tudod gyorsítani az adatbevitelt.

 • Megnézünk néhány profi technikát, hogyan igazodj el a munkafüzetben.

 • Elengedhetetlen a gyorsabb munkavégzéshez, hogy keresni tudj az adataidban, ezt a lehetőséget is kivesézzük.

 • Biztosan láttál már olyan fájlokat, amelyek a szivárvány minden színében pompáznak. A rendelkezésre álló formázási lehetőségeket viszont érdemes ésszel és logikusan használni, hogy megkönnyítsd a saját és kollégáid munkáját, ebben is elnavigállak.

 • Középhaladó szintre csak akkor léphetünk, ha ismered a képletírás szabályait és a cellahivatkozások működését. Lehet, hogy bonyolultnak tűnik, esetleg már próbálkoztál is vele, de nem sikerült. Ezt is a helyére tesszük, egyszerűbben, mint gondolnád.

 • A kedvedet pár alapfüggvénnyel hozzuk meg a továbblépéshez :)

 • Nem kell megijedni a sok munkalaptól sem, megtanuljuk ezeket kezelni, nyomtatni.

 • Mit érnénk az adatainkkal, ha nem tudjuk rendezni, szűrni őket? Ugye, hogy ez elkerülhetetlen? Mélységeiben vesszük át ezt a funkciót, hogy minden eshetőségre felkészülj.

 • Végezetül mutatok pár hasznos trükköt a kezdő tananyag végén, amelyekkel máris profinak fogod érezni magad. És hol van még a többi lehetőség :)

 • Rögtön a középhaladó elején egy olyan kevésbé ismert funkcióval ismertetlek meg, amelyet tényleg csak a beavatottabbak ismernek, ráadásul sokkal könnyebbé teszi a hivatkozásokat.

 • Adatok tisztítása nagyon fontos az Excel-ben, hogy tudjuk tovább dolgozni velük. Több videón keresztül mutatom meg, hogyan tudod az egyik legjobb funkcióját teljesen kiismerni és használni az Excelnek.

 • Majd el is érkezünk a rengeteg függvényhez, amellyel szeretnélek megismertetni. Mind olyan, amellyel jó eséllyel találkozol munkádban. Nincs köztük felesleges, több mint 30 függvényt mutatok meg neked a középhaladó részben, amellyel már könnyedén boldogulhatsz bármilyen fájlban.

 • Nem maradhat ki a vizualizáció sem. Ha eddig nehezen kattintottál össze diagramokat, ennek most vége! Pár dolog, amire érdemes figyelni és már álmodban is diagramokat fogsz készíteni.

 • Hogyan formázzuk az igeneket zölddel, a nemeket pirossal? Lehet, hogy eddig csak messziről csodáltad azokat, akik ezeket beállítják, a videó után viszont már Te is közéjük fogsz tartozni.

 • Fogadjuk, hogy nem tudtad, mi az az Excel táblázat! így legalább is sokan nem ismerik, pedig rengeteg előnye van, amelyet megmutatok neked is.

 • Át is értünk a haladó modulra, ahol már komplexebb hivatkozásokkal, munkafüzetek közötti kapcsolatokkal találkozhatsz.

 • Megmutatok még pár függvényt, hogy a haladó szintű ismereteket ezzel bővítsük. Ezekkel már egyértelműen magas szinteken jársz.

 • Fontos a munkád védelme, így nem bízzuk a véletlenre ezt sem, megtanulhatod a különböző lehetőségeket, hogy mások ne, vagy csak korlátozottan férjenek hozzá a munkádhoz. Egyúttal az adatok beviteli módját is korlátozni fogjuk.

 • Kíváncsi vagy, mennyi összegre lenne szükség bizonyos projektekhez? Hogy jön ki a kalkuláció nullára? nem kell találomra beírni számokat a képletekbe, az Excel elvégzi a számítást helyettünk. Pofonegyszerű!

EXTRA

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem az Excel hatékony használata, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassak neked néhány menüpontot.

 • Nem maradhatnak ki a kimutatások, melyekkel óriási adathalmazokat leszel képes könnyedén összegezni, akár heti 6 óra munkát is megtakaríthatsz vele. Ugye nem is hangzik rosszul?

 • És hogy még profibbá váljunk, kicsit belenézünk a feladatok automatizálásába is. Ne ijedj meg, csak ízelítő, és Te is könnyedén fogod tudni használni.

Az Online Excel tanfolyam oktatója

Szabados Ivett
Microsoft Office szakértő, tanácsadó, oktató

Szabados Ivett vagyok, pénzügy szakos közgazdászként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem mesterképzésén. Dolgoztam kontrolling, transzferárazás területen. Az Excellel, Worddel, Power Pointtal 2005 óta foglalkozom komolyabban. Hajtott és hajt a kíváncsiság, hogy a legtöbbet hozzam ki a használatukból. Korábbi munkahelyeimen tapasztaltam azt is, hogy mennyire kulcsfontosságú, hogy valaki magabiztosan és haladó szinten használja az Excelt, amivel érezhetően hatékonyabbá tudja tenni mindennapi munkáját. Tapasztaltam azt is, hogy mekkora hátrányt jelent már az állásinterjún az Excel tudás hiánya.

2020 végén már nemzetközi felületen is szerepelhettem, mint Excel szakértő. Nagy megtiszteltetés volt a nemzetközi szakértők között részt venni a felvételben.

Kívánom, hogy leld örömöd a tanulásban és válj azzá, akitől bármikor bátran kérdezhetnek a kollégák, ha Excelről, Wordről vagy PowerPointról van szó! 🙂

Ivett Excel tanfolyam

Mit kapsz az Online Excel tanfolyamhoz?

100+ Excel oktatóvideó

3 hagyományos Excel tanfolyam teljes anyaga (kezdő, középhaladó és haladó). Az oktatóvideókban mindenki számára követhetően, jól felépített tematika alapján kerülnek bemutatásra az Excel legfontosabb funkciói.

Gyakorlási lehetőség

A letölthető gyakorló fájlok segítségével könnyedén begyakorolhatod a tanfolyamon bemutatott funkciókat. Így be tudod építeni a munkádba is a tanultakat.

Kérdezési lehetőség

Zárt Facebook csoportunkban kérdezhetsz a tananyaggal kapcsolatban. Bármikor elakadsz, a tanfolyam oktatója vagy az Excelneked.hu Excel szakértői segítenek.

Követhető fejlődés

E-learning rendszerünkben könnyen nyomon tudod követni fejlődésed. Pontosan látod, hol tartasz a tananyagban.

Bárhol, bármikor

Bárhol, bármikor tanulhatsz. A rendszer használatához mindössze internet hozzáféréshez van szükséged. Tanulhatsz otthonról vagy az irodából is, bármilyen eszközről.

Tanúsítvány

A képzés befejezésekor tanúsítványt állítunk ki saját nevedre, melyet pdf formátumban letölthetsz, és beírhatod az önéletrajzodba is.

Olvasd el, mit írtak a tréningről mások

Azok, akik már használják a rendszert, arról számoltak be, hogy minden magyarázat nagyon jól érthető, és olyan dolgokat tanultak, amire valóban szükségük van munkahelyükön.

Az érthető, megfelelő sebességű, követhető magyarázat. Hogy videók és bármikor megállhatok és újrajátszhatok bizonyos részeket. A gyakorlópéldák, mert így tényleg tud rögzülni. Ha kell az Excel a munkádhoz és úgy érzed, hogy rád fér a segítség akkor ne habozz, ne gyötörd magad.

Ruházz be erre a lehetőségre, egyedül 10-szer ekkora erőfeszítés kell és rengeteg idő szerintem, hogy fejleszt saját magad Excelből.

Nikolett

Az önálló tanulási, választási lehetőség, mindenki használja bátran.

Zsolt

Tetszik, hogy többször meg tudom nézni! Amikor tanár oktatott, akkor az csak egyszeri volt, illetve csak a hangot vettük fel, de később már nem emlékeztem, hogy pontosan mit csináltunk, hisz csak audio volt.

Anett

Könnyen áttekinthető, érthető anyag. Ki kell próbálni, mert ez érthető.

Erzsébet

Mindenkinek kötelező, aki eddig annyira nem használt Excelt, mint én! Elérhető áron hatalmas tudást kapsz, amit már aznap tudsz használni.

Katalin

Jó az üteme a magyarázatnak, jó a struktúrája, sokat segít és támogatja a tanulást.

Attila

A videókhoz csatolt segédanyag alapján könnyen követhetőek a magyarázatok és videó nélkül is használható az ismétléshez. Mindenkinek javaslom, mivel érhetően vezet végig a megadott témakörökön.

Tibor

És meg is ragadom az alkalmat, hogy megköszönjem, az anyagok fantasztikusak, érthetőek, megfelelő hosszúságúak, követhetőek, jól egymásra vannak építve, pont elégséges információt tartalmaznak, bármilyen élő kurzusnál jobbnak találom.

Annamari

Ilyen videókból épül fel a tanfolyam

Az online Excel tanfolyam 3-10 perces rövid videókból épül fel, hogy bármikor tudj tanulni, ha van egy kis időd.

Az Online Excel tanfolyam ára

Lehet, hogy rögtön ide görgettél. Általában ez szokta legjobban érdekelni az embereket. Nem igaz? Tudod, hogy fontos a magabiztos Excel tudás, és hasznos a tananyag, de ki is kell azt fizetni. Ne aggódj, az eredményekhez képest, amit korlátlan ideig élvezhetsz, csak egy egyszeri befektetésről van szó!

Nem kell több ezer forintos havidíjat fizetned, hogy hozzáférj a tudásanyagokhoz. Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen, aki irodai környezetben dolgozik, és napi munkája során használja az Excelt.

A tananyaghoz kétféleképpen férhetsz hozzá. Mindkét opció ára örökös hozzáférést biztosít az oktatóvideókhoz és a letölthető gyakorlófeladatokhoz, ráadásul megkapod a frissítéseket, ha bővül a tananyag. Ezzel gyakorlatilag nyugdíjas korodig biztosíthatod a naprakész Excel tudásod.

Én még nem találkoztam ehhez hasonló ajánlattal, szóval ezt nem kapod meg máshol, legalábbis ilyen minőségben biztos nem.

Nézzük a lehetőségeidet…

Hivatalos tanúsítványt adó tanfolyam keretében

 • Örökös hozzáférés az oktatóvideókhoz és gyakorlófeladatokhoz

 • Automatikus hozzáférés a tananyagokhoz felkerülő újabb videókhoz, oktatóanyagokhoz

 • Kérdezési lehetőség

 • Hivatalos tanúsítvány

Örökös hozzáférés ára:

63 500 Ft (50 000 Ft + ÁFA)

Mikor válasszam ezt a lehetőséget?

A képzés a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá tartozik. A képzésen való részvételhez Felnőttképzési Szerződés megkötése szükséges.

Online Videótár hozzáféréssel

 • Örökös hozzáférés az oktatóvideókhoz és gyakorlófeladatokhoz

 • Automatikus hozzáférés a tananyagokhoz felkerülő újabb videókhoz, oktatóanyagokhoz

 • Kérdezési lehetőség

 • Hivatalos tanúsítvány

Örökös hozzáférés ára:

38 100 Ft (30 000 Ft + ÁFA)

Mikor válasszam ezt a lehetőséget?

Az Online Videótár nem tartozik a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá.

Neked való az online Excel tanfolyam?

Neked ajánljuk, ha

 • Ha teljesen kezdő vagy, mert az alapoktól elsajátíthatsz mindent

 • Ha már használod akár napi szinten, de vannak hiányosságaid

 • Ha nem szeretnél többet túlórázni az Excel-es feladataid miatt

 • Ha elszánt vagy és motivált arra, hogy átvedd az uralmat az adataid fölött

Neked nem ajánljuk, ha

 • Nem tudsz rá időt és energiát szánni

 • Nem vagy elég motivált

 • Nem szeretsz önállóan tanulni

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Láttad az ingyenes anyagaimat, lehet, hogy végezted is már valamelyik online tanfolyamomat. Tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is használtam a napi munkámban az Excelt, és oktattam már több száz hozzád hasonló embernek.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Excelneked.hu elégedettségi garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia az online videótanfolyamra

A kurzus megvásárlásával megkapod az Excelneked.hu garanciát.

Annyira biztosak vagyunk tananyagunk hatékonyságában, hogy boldogan garantáljuk számodra a sikert. Ha mégsem érzed hasznosnak az oktatóanyagokat, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül jelezheted felénk, és kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed.

Csatlakozz Te is, és válj profi Excelessé