Vállalati Excel tanfolyam2020-10-27T17:39:16+02:00
Excelneked.hu Excel tanfolyam

VÁLLALATI EXCEL TANFOLYAM

Kihelyezett vállalati Excel tanfolyam, online Excel tanfolyam (e-learning), élő online Excel képzések kezdőtől a haladó szintig, speciális Excel tanfolyamok a céged igényeire szabva

Jelenleg csak e-learning rendszerünkben tudod képezni munkatársaidat. A kihelyezett és az élő online oktatás határozatlan ideig szünetel. nézd meg vállalati online Excel tanfolyam ajánlatainkat!

Vállalati Excel tanfolyam = valóban használható Excel tudás?

Tapasztalataink szerint 10 magyar vállalati Excel tanfolyam közül 9 nem ad olyan valódi tudást a résztvevőknek, amit a mindennapi munkájukba be tudnának építeni. Ha a cégek jobban odafigyelnének az oktatást tartó vállalkozás kiválasztásakor, és nem a legolcsóbb ajánlat megtalálása lenne az elsődleges szempont, akkor munkatársaik olyan gyakorlati Excel tudást kaphatnának, amivel sokkal nagyobb eredményességgel végezhetnék munkájukat.

Legfőbb célunk, hogy olyan vállalati Excel tanfolyamokat tartsunk partnereinknek, amin tényleg érdemes részt venni. Nem szeretjük a pusztán elméleti oktatást. Tőlünk másnaptól alkalmazható tippeket, trükköket tanulhatnak a résztvevők.

Szervezz kollégáidnak olyan Excel tanfolyamot, ahol valóban hasznos dolgokat tanulhatnak, megkönnyíthetik az életüket, és jobb eredményeket hozhatnak a vállalatnak.

A kapott tudás is fontos vagy csak az Excel képzés ára?

Nem akarjuk minden cégnek mi tartani az Excel oktatást. A célunk nem az, hogy a legolcsóbbak legyünk a piacon ezzel minél több ügyfelet szerezzünk, hanem az, hogy aki nálunk tanul, az már másnaptól sokkal hatékonyabban végezze a munkáját. Közbeszerzési eljárásokon nem indulunk, és olyan érdeklődőknek sem tudunk ajánlatot küldeni, aki már az elején jelzi, hogy a legalacsonyabb árú ajánlatot fogja választani.

Ha Neked az Excel képzés ára mellett a kapott tudás is legalább olyan fontos, akkor kérd ajánlatunkat az oldal alján található űrlapon. Munkanapokon 24 órán belül küldjük csapatodra szabott értékajánlatunkat.

Vállalati Excel tanfolyam, ahogy nektek a legjobb

Kihelyezett Excel tanfolyam

Kihelyezett vállalati Excel tanfolyam

Gyakorlatorientált Excel tréninggel hozzásegítjük munkatársaidat, hogy a lehető leghatékonyabban kezeljék az Excelt. Ehhez ki sem kell mozdulniuk az irodából. Oktatónk a helyszínre megy, hogy átadja tudását. Egy csoport létszáma 5-15 fő lehet. Ez a létszám biztosítja azt, hogy minden résztvevőre kellő figyelem jusson, és mindenki feltehesse kérdéseit az oktatónak.

Élő online Excel tanfolyam

Élő online vállalati Excel tanfolyam

Kihelyezett Excel tréningjeink speciális formája, ahol az oktatás élő online közvetítés formájában netmeeting program segítségével zajlik. A kihelyezett Excel tanfolyamokhoz hasonlóan az oktató élőben tartja a képzést, és a résztvevők is folyamatosan kérdezhetnek az oktatótól. Azok az ügyfeleink választják ezt az oktatási formát, ahol ragaszkodnak az oktató jelenlétéhez, de a helyszínen nem megoldható az oktatás, esetleg a résztvevők különböző telephelyeken dolgoznak. Vagy akár a 2020-as koronavírus helyzethez hasonló korlátozások miatt nem megoldható a személyes jelenlét.

Online Excel tanfolyam

Online vállalati Excel tanfolyam (E-learning)

Azok az ügyfeleink választják ezt a megoldást, akiknél az irodában nem megoldható a képzés, vagy szeretnék kötetlen időbeosztásban képezni munkatársaikat. Költséghatékonyabb, mint a személyes oktatás. Apróbb adagokban, rövid videók és gyakorlófeladatok segítségével sajátíthatják el kollégáid azt a gyakorlati Excel tudást, amivel hatékonyan tudják megoldani a munkában rájuk váró feladatokat.

Ajánlatot kérek

Kérd ajánlatunkat kihelyezett vagy online vállalati Excel tanfolyamra

Felejtsd el az unalmas elméleti Excel tanfolyamokat! Szerezz olyan valódi Excel tudást, amivel megkönnyítheted a munkád!
Ajánlatot kérek

BEMUTATKOZÁS

Ki vagyok és miben tudok segíteni?

Szabados Ivett vagyok adatkezelési szakértő, az Excelneked.hu és az Excellence.hu társalapítója és vezető oktatója.

Ha minket bízol meg munkatársaid Excel képzésével, csapatodat modern és cégre szabott adatkezelési és Excel tudással látjuk el, amivel eredményesen végezhetik munkájukat, és pontos információt biztosíthatnak a döntéshozóknak.

Akkor tudunk legjobban együtt dolgozni, ha neked is fontos a modern Excel tudás megszerzése és az, hogy munkatársaid a lehető legjobb képzésben részesüljenek.

Szabados Ivett Excel oktató

Miért szeretnek partnereink velünk dolgozni?

Ügyfeleink azért szeretnek velünk dolgozni, mert munkatársaik olyan gyakorlati tudást kapnak, ami már másnap megkönnyíti a munkájukat. Oktatóink maguk is dolgoztak nagyvállalati környezetben, így a Ti nyelveteken beszélnek. Nem informatikusoknak szánt elméleti képzéseket tartanak, hanem olyan mindenki számára érthető tréningeket, melyek segítségével mindenki könnyedén tud fejlődni.

Gyors kommunikáció

Nemcsak az oktatásra koncentrálunk. Már a tréning szervezésénél, előzetes egyeztetéseknél is nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra. Az e-mailekre munkanapokon 24 órán belül válaszolunk, és mindent megteszünk, hogy rugalmasságunkkal megkönnyítsük a közös munkát.

Csapatra szabott tematika

Tanfolyamaink tematikáját úgy alakítjuk ki, hogy az a legjobban igazodjon igényeitekhez. Olyan dolgokat szeretünk tanítani, amire valóban szükségetek van. Azt viszont úgy, hogy mindenki megértse.

Partnereink, akik nálunk képzik munkatársaikat

Excel tanfolyam referenciák

Kérd csapatodra szabott vállalati Excel tanfolyam ajánlatunkat!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Tudtok laptopokat hozni?2019-03-20T18:57:58+02:00

Laptopokat nem tudunk biztosítani. Csak akkor tudjuk az oktatást a telephelyeteken, irodátokban megtartani, ha minden résztvevőnek van saját számítógépe az oktatáshoz, és tudtok biztosítani projektort az oktatónknak. Ha béreltek számítógéppel és projektorral felszerelt oktató termet, ott is szívesen megtartjuk a képzést.

Mettől meddig tart az oktatás?2018-06-06T15:43:04+02:00

Mindig egyeztetés kérdése, tudunk kezdeni 8-kor de akár 10 órakor is. Mindig igyekszünk alkalmazkodni ügyfeleink munkarendjéhez.

Nem ugyanaz az Excel verzió van a résztvevők gépein. Okoz ez problémát?2018-06-06T15:44:53+02:00

Nem probléma, oktatóink ismerik a különböző verziókat, így tudnak alkalmazkodni a helyzethez.

Mekkora lehet egy csoport létszáma?2018-06-06T15:43:48+02:00

Az optimális csoport létszám minimum 3 fő, maximum 15 fő, VBA oktatás esetén maximum 10 fő. Ennél nagyobb létszám esetén az oktató már nem tud mindenkire kellő figyelmet fordítani, így lehet, hogy többen lemaradnak.

Nem tudjuk a résztvevők tudásszintjét. Tudtok segíteni?2018-06-06T15:43:54+02:00

Természetesen segítünk felmérni a résztvevők tudásszintjét egy teszt segítségével, és segítünk kialakítani ennek megfelelően a csoportokat is.

Dolgozhatunk saját fájlokon?2018-06-06T15:44:02+02:00

Természetesen megoldható, így könnyebben is rögzülnek az elhangzottak és az oktatás végére már egy kész fájlotok lesz, amit magabiztosan fogtok tudni használni.

Félnapos oktatásra is van lehetőség?2018-06-06T15:44:24+02:00

Igen, gyakran előfordul, hogy ügyfeleink munkatársai nem eshetnek ki egész napra a munkából. Ilyenkor félnapos blokkokra (4*45 perc) bontjuk a képzést.

Milyen időtartalmúak a képzések?2018-06-06T15:44:32+02:00

Az Excel képzéseink kezdőtől a haladóig 2 naposak (2 x 8 x 45 perc). A VBA oktatásokra (kezdőtől a haladóig) három napot szoktunk javasolni. Word, Power Point és Outlook képzéseink megegyezés szerint 1 vagy 2 naposak. Természetesen minden megbeszélés kérdése. Az igények figyelembevételével tudjuk úgy alakítani a tematikát, hogy a tanfolyam időtartama a fentieknél rövidebb vagy hosszabb legyen.

Milyen nyelven vállaltok oktatást?2018-06-06T15:44:38+02:00

Magyar és angol nyelvű oktatást vállalunk.

Hol zajlik az oktatás?2018-06-06T15:44:43+02:00

Az oktatást az ország egész területén vállaljuk, akár székhelyeteken, ha biztosítottak a feltételek (gépek, és projektor), vagy hozzátok közeli oktatóteremben.

További kérdésed merült fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban?

Nézd meg a leggyakoribb kérdések között, előfordulhat, hogy azonnal választ kapsz a kérdéseidre. Ha mégsem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.
e-mail: elearning[kukac]excelneked.hu
telefon:  Telefonos ügyfélszolgálatot nem tartunk fenn. Kérlek, írj e-mailt! A levelekre gyorsan válaszolunk.

Go to Top