Excel tankönyv

Excel tankönyv, amiből könnyedén megtanulhatod az Excel használatát. Legyen most bármilyen szinten az Excel tudásod, biztos hasznodra lesz a könyvben részletesen bemutatott számos hasznos Excel funkció. Lépésről-lépésre bemutatom azokat a dolgokat, amire szükséged lehet a munkád során.

Excel könyv (Excel e-book)

Excel könyv garantáltan érthető magyarázatokkal

Ez nem a szokásos tudományosan informatikusok által írt száraz Excel szakkönyv. Ez egy mindenki számára érthető, képernyőképekkel teletűzdeld részletes leírás azokról az Excel funkciókról, amiket mindenkinek érdemes megismernie. Semmi felesleges szöveg. csak az, amire valóban szükséged van a munkád során.

Excel tankönyv kezdőknek

A tankönyv első harmada megismertet az Excel alapjaival. Ha teljesen kezdő vagy, akkor is nyugodtan megveheted. Általában azonban még a haladó felhasználók is találnak ebben a részben hasznos információkat. Mivel a legtöbb ember nem tanulta rendszerezetten az Excelt, így még a profik tudásában is akadnak lyukak.

Excel tankönyv haladóknak

A tankönyv második és harmadik része már a haladó felhasználóknak készült. Ha már biztos Excel alapokkal rendelkezel, akkor itt megtanulhatod azokat a függvényeket és haladó Excel funkciókat, amivel igazán nagy eredményeket érhetsz el.

Excel tankönyv

Mikor érdemes megvenned ezt a tankönyvet?

 • Ha valóban használható Excel tudásra van szükséged
 • Ha nincs időd és kedved felesleges informatikai dolgokról tanulni
 • Ha önállóan szeretnéd  Excel tudásodat fejleszteni

Mikor nem érdemes megvásárolnod?

 • Ha nem szeretsz önállóan tanulni
 • Ha szeretnéd az összes elérhető Excel funkciót megtanulni
 • Ha nem szeretnél időd szánni a tanulásra

Bónusz az Excel könyvhöz

A tankönyvhöz járnak letölthető gyakorló feladatok, amik segítségével a gyakorlatban is kipróbálhatod a könyvben leírtakat.

  Hogyan juthatsz hozzá?

  Biztos vagyok benne, hogy ez a könyv neked is nagy segítség lesz Excel tudásod fejlesztésében.

  Kattints az “Érdekel az Excel tankönyv” gombra és további részleteket találsz a szerzőről, a könyv tartalmáról és arról, hogyan juthatsz hozzá.