Szeretnéd fejleszteni Excel tudásodat? Olyan Excel tanfolyamot keresel Budapesten, ahol valóban használható ismereteket szerezhetsz?

Unod már a másodállású informatika tanárok által tartott unalmas és száraz tanfolyamokat?

Nincs időd és kedved a budapesti dugóban ülni, hogy eljuss egy Excel tanfolyamra?

Itt az ideje, hogy olyan Excel oktatást találj, ahol valóban használható tudást szerezhetsz, és ehhez még utaznod sem kell.

Excel tanfolyam Budapest

Excel tanfolyam Budapest – Képzési lehetőségek

Megtanítunk mindenre, hogy budapesti munkavállalóként a lehető legtöbbet ki tudd hozni az Excel adta lehetőségekből. Eredményesen pályázhass meg egy új pozíciót, vagy csak hamarabb elvégezhesd a munkádat, elkápráztathasd a főnököd.

Ha Budapesten vagy környékén dolgozol, akkor három lehetőség is van számodra, hogy fejleszd Excel tudásodat:

  1. kihelyezett vállalati Excel tanfolyam: ha legalább 5 kollégádat szeretnéd továbbképezni, oktatónk szívesen megtartja az Excel tanfolyamot a saját telephelyeteken, irodátokban
  2. Excel e-learning vállalkozásoknak: te és kollégáid hozzáférést kaptok a több, mint 100 Excel oktató videóhoz, gyakorlófeladatokhoz, valamit kérdezhettek szakértő Excel oktatóinktól
  3. Online Excel tanfolyam: ha csak saját Excel tudásodat szeretnéd fejleszteni, akkor ez a megoldás tökéletes lesz számodra. Ki sem kell mozdulnod otthonról, és olyan tudást kapsz, mintha egy vállalati Excel tréningen vennél részt
Excel tanfolyam Budapest

Excel tanfolyam Budapest elérhetőségei

Ha már most készen állsz, hogy befektess 5.990 Ft-ot Excel tudásod megsokszorozásába, akkor rendelj egy havi Excel online tanfolyam hozzáférést, amihez ajándék letölthető Excel könyvet is adunk.

Ha munkatársaid képzésére keresel Excel oktatási partnert, akkor nézz körbe vállalati Excel oktatás szolgáltatásink között.

Ha bármelyik Excel tanfolyam Budapest szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdésed van, írj egy emailt az elearning[kukac]excelneked.hu címre.

Ha még nem vagy benne biztos, hogy költeni szeretnél Excel tudásod fejlesztésére, semmi baj. A tanítványaink többsége először jó pár ingyenes írásunkat elolvasta az Excel blogunkon mielőtt beiratkozott valamelyik tanfolyamunkra :)

Excelneked.hu Youtube csatorna

Ingyenes Excel oktató videókért iratkozz fel Youtube csatornánkra. Ide rendszeresen teszünk fel ingyenes lépésről-lépésre videókat a legnépszerűbb Excel funkciókról, melyekkel te is megkönnyítheted a munkádat.