Kihelyezett vállalati Excel tanfolyam2022-07-29T12:56:26+02:00

KIHELYEZETT VÁLLALATI EXCEL TANFOLYAM

Segítünk munkatársaid Excel továbbképzésében

Kihelyezett vállalati Excel tréningjeinken olyan tudást szerezhetnek kollégáid, amivel gyorsabban, pontosabban, könnyebben tudják végezni munkájukat.

KIHELYEZETT VÁLLALATI EXCEL TANFOLYAM

Segítünk munkatársaid Excel továbbképzésében

Kihelyezett vállalati Excel tanfolyam, ahol olyan tudást szerezhetnek kollégáid, amivel gyorsabban, pontosabban, könnyebben tudják végezni munkájukat.

BEMUTATKOZÁS

Kik vagyunk és miben tudunk segíteni?

Szabados Ivett vagyok Microsoft Excel szakértő, az Excelneked.hu és az Excellence.hu társalapítója és vezető oktatója.

Tanítványaimat oktatói csapatom segítségével modern és gyakorlati Excel tudással látom el, amivel minden munkahelyen megállják a helyüket.

Szabados Ivett Excel oktató

Kinek ajánlom a kihelyezett vállalati Excel tanfolyam szolgáltatásunkat?

Azoknak a vállalkozásoknak ajánlom leginkább a kihelyezett vállalati Excel tanfolyam szolgáltatásunkat, akik fontosnak tartják munkatársaik tudásának bővítését annak érdekében, hogy könnyedén megoldják a munkájuk során felmerülő feladatokat.

Ezzel a szolgáltatásunkkal akkor tudunk segíteni kollégáid Excel képzésében, ha a tréninget saját telephelyeteken, irodátokban szeretnétek megtartani. Rá tudtok áldozni legalább egy egész napot a tréningre, és biztosított a helyszínen a résztvevők számára számítógép az oktatáshoz valamint egy projektor az oktatónak.

Amennyiben a helyszínen nem biztosítottak az oktatáshoz szükséges feltételek, nézd meg online vállalati Excel tanfolyam oldalunkat.

Kihelyezett vállalati Excel tanfolyam partnereink

Vállalati ügyfeleink azért szeretik a mi kihelyezett Excel tréningeinket, mert munkatársaik olyan gyakorlati tudást kapnak, ami már másnap megkönnyíti a munkájukat.

Az Excelneked.hu kihelyezett vállalati Excel oktatások tudásanyagát úgy állítottuk össze, hogy az Excel leggyakrabban használt funkciói kerüljenek bele.

Excel tanfolyam referenciák

MIT MONDANAK, AKIK NÁLUNK TANULTAK?

Lendületes előadásmód, felkészült oktató, segítőkészség jeles! Kérdéseinkre egyértelműen válaszolt, nem marad le senki, lehetett követni a tanfolyamon minden feladatot. Hasznos információkra tettem szert, melyek könnyíthetik a napi munkám.

Zita

Minden olyan kérdésemre, ami eddig felmerült bennem választ kaptam. Sokkal egyszerűbben és gyorsabban meg fogom tudni csinálni a munkában kapott feladataimat. Az előadásmód volt a legjobb! Nem túl szájbarágós és könnyen követhető volt.

Dorka

Az előadásmód, a gyakorlat, igazából minden tetszett. Minden részét hasznosítani tudom a munkámban. Sok mindenben volt „aha” élmény”, főleg olyankor, amikor kiderült, hogy az a munka, ami nekem fél óráig tart, pár kattintással pillanatok alatt megoldható.

Katalin

Miért érzik jól magukat a résztvevők Excel tréningjeinken?

Az Excel tudás átadása mellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy a kihelyezett vállalati Excel tanfolyam résztvevői jól is érezzék magukat. Ezért már az első oktatásunktól mindenki kitölti elégedettségi kérdőívünket. Mára már több száz vélemény után tiszta képünk van róla, hogy miért szeretnek nálunk tanulni tanítványaink.

Kihelyezett Excel tanfolyam

Jó hangulat, közvetlenség

Az oktató nagyon kedves, közvetlen volt. A leggyakrabban említett dolog, hogy a tréningen végig jó volt a hangulat. Az oktató közvetlen, segítőkész volt, így mindenki bátran kérdezett. Ha nektek is fontos, hogy ne egy unalmas tanfolyamon üljetek, hanem élvezzétek a tanulást, akkor jó helyen jársz.

kihelyezett excel tréning

Válaszok a kérdésekre

Minden kérdésünkre választ kaptunk. Oktatásainkon sok konkrét, a munkával kapcsolatos kérdés hangzik el. Ezek remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a tanfolyamon tanultakat a mindennapi munkába be tudják építeni a résztvevők. Ha nektek is vannak kérdéseitek, tréningjeinken megkapjátok a választ rájuk.

Vállalati Excel tréning

Rugalmasság

Arról volt szó a tréningen, amire szükségünk van. A legtöbben örülnek, hogy ez egy olyan képzés volt, amin tényleg az hangzott el, ami érdekli őket. Ha szóltok, hogy egy rész számotokra nem érdekes, nem használjátok, akkor átugorjuk és inkább azokra a funkciókra, trükkökre koncentrálunk, amire valóban szükségetek van.

Kihelyezett vállalati Excel tanfolyam extrák az oktatáson felül

E-mail konzultáció

Az oktatás után e-mailben kérdezhettek az oktatótól. Ez nagyban segíti a tanultak gyakorlatba való átültetését.

Excel könyv (e-book)

Saját kiadású Excel tankönyvünk. Bármikor pillanatok alatt segítséget kaptok, ha elakadtok.

E-learning

Profi oktatóvideók. Bármikor könnyedén átismételhetitek a tanfolyamon tanultakat, vagy tovább fejleszthetitek tudásotokat.

Tanúsítvány

A tanfolyam elvégzéséről sorszámozott tanúsítványt is kaphattok. Államilag elismert, így bármikor jól jöhet.

Tematika testre szabása

Az Excel tréning tematikáját hozzátok igazítjuk. Így azt tanulhatjátok meg, amire valóban szükségetek van.

Vizsga és vezetői összefoglaló

A képzés utolsó napján egy összefoglaló vizsga keretében ellenőrizhetitek a tanultakat. Az eredményeket, hogy honnan-hová jutottatok el egy vezetői összefoglalóban összegezzük.

ajánlatot kérek

Kérd ajánlatunkat!

Kihelyezett vállalati Excel oktatásainkat másik vállalkozásunk az Excellence Training Kft. végzi.
Munkanapokon 24 órán belül küldjük vállalati ajánlatunkat!
ajánlatot kérek

Milyen képzéseken vehettek részt?

Általános kihelyezett vállalati Excel tanfolyam

Általános Excel képzéseink célja, hogy munkatársaid olyan magabiztos Excel tudást szerezzenek, amivel könnyedén el tudják végezni munkájukat. Ha nem tudod, hogy milyen szinten vannak kollégáid a szintfelmérésben is kérheted a segítségünket.

Kezdő Excel tanfolyam

Az Excel alapjai

Ajánlott időtartam: 16 tanóra

Középhaladó Excel tanfolyam

Az Excel függvények

Ajánlott időtartam: 16 tanóra

Haladó Excel tanfolyam

Az Excel haladó funkciói

Ajánlott időtartam: 16 tanóra

Speciális Excel tréningjeink

Speciális Excel tanfolyamainkat azoknak ajánljuk, akik már magabiztos Excel tudással rendelkeznek, és szeretnék egy speciális részterületen elmélyíteni tudásukat vagy egy adott Excel funkció kínálta lehetőségeket szeretnék maximálisan kiaknázni.

Excel Visual Basic (VBA)

Makróírás Excelben

Ajánlott időtartam: 24 tanóra

Excel kimutatások (PIVOT)

Kimutatás készítés Excelben

Ajánlott időtartam: 16 tanóra

Excel Power Pivot

Power Pivot használata

Ajánlott időtartam: 16 tanóra

Excel Power Query

Power Query használata

Ajánlott időtartam: 16 tanóra

Excel Dashboard

Dashboard készítése Excelben

Ajánlott időtartam: 16 tanóra

Egyéb Office tanfolyamaink a kihelyezett vállalati Excel tanfolyam mellett

Leggyakrabban Excel tanfolyamot rendelnek tőlünk partnereink, de a Microsoft Office programcsomag egyéb programjait is oktatjuk, valamint kérheted segítségünket az Open Office és a Libre Office programcsomaggal kapcsolatban is.

Microsoft Word

Word kezdőtől a haladóig

Ajánlott időtartam: 8 tanóra

Microsoft PowerPoint

Lélegzetelállító prezentációk

Ajánlott időtartam: 8 tanóra

Microsoft Outlook

Az Outlook használata

Ajánlott időtartam: 4 tanóra

Libre Office

A Libre Office használata

Ajánlott időtartam: 16 tanóra

Open Office

Az Open Office használata

Ajánlott időtartam: 16 tanóra

Kihelyezett vállalati Excel tanfolyam – Gyakran ismételt kérdések

Tudtok laptopokat hozni?2019-03-20T18:57:58+02:00

Laptopokat nem tudunk biztosítani. Csak akkor tudjuk az oktatást a telephelyeteken, irodátokban megtartani, ha minden résztvevőnek van saját számítógépe az oktatáshoz, és tudtok biztosítani projektort az oktatónknak. Ha béreltek számítógéppel és projektorral felszerelt oktató termet, ott is szívesen megtartjuk a képzést.

Mettől meddig tart az oktatás?2018-06-06T15:43:04+02:00

Mindig egyeztetés kérdése, tudunk kezdeni 8-kor de akár 10 órakor is. Mindig igyekszünk alkalmazkodni ügyfeleink munkarendjéhez.

Nem ugyanaz az Excel verzió van a résztvevők gépein. Okoz ez problémát?2018-06-06T15:44:53+02:00

Nem probléma, oktatóink ismerik a különböző verziókat, így tudnak alkalmazkodni a helyzethez.

Mekkora lehet egy csoport létszáma?2018-06-06T15:43:48+02:00

Az optimális csoport létszám minimum 3 fő, maximum 15 fő, VBA oktatás esetén maximum 10 fő. Ennél nagyobb létszám esetén az oktató már nem tud mindenkire kellő figyelmet fordítani, így lehet, hogy többen lemaradnak.

Nem tudjuk a résztvevők tudásszintjét. Tudtok segíteni?2018-06-06T15:43:54+02:00

Természetesen segítünk felmérni a résztvevők tudásszintjét egy teszt segítségével, és segítünk kialakítani ennek megfelelően a csoportokat is.

Dolgozhatunk saját fájlokon?2018-06-06T15:44:02+02:00

Természetesen megoldható, így könnyebben is rögzülnek az elhangzottak és az oktatás végére már egy kész fájlotok lesz, amit magabiztosan fogtok tudni használni.

Félnapos oktatásra is van lehetőség?2018-06-06T15:44:24+02:00

Igen, gyakran előfordul, hogy ügyfeleink munkatársai nem eshetnek ki egész napra a munkából. Ilyenkor félnapos blokkokra (4*45 perc) bontjuk a képzést.

Milyen időtartalmúak a képzések?2018-06-06T15:44:32+02:00

Az Excel képzéseink kezdőtől a haladóig 2 naposak (2 x 8 x 45 perc). A VBA oktatásokra (kezdőtől a haladóig) három napot szoktunk javasolni. Word, Power Point és Outlook képzéseink megegyezés szerint 1 vagy 2 naposak. Természetesen minden megbeszélés kérdése. Az igények figyelembevételével tudjuk úgy alakítani a tematikát, hogy a tanfolyam időtartama a fentieknél rövidebb vagy hosszabb legyen.

Milyen nyelven vállaltok oktatást?2022-07-29T14:11:32+02:00

Magyar és angol nyelvű oktatást vállalunk.

Hol zajlik az oktatás?2022-07-29T14:14:42+02:00

Az oktatást az ország egész területén a saját telephelyeteken, irodátokban tartjuk, valamint képzéseink e-learning formában is elérhetőek.

További kérdésed merült fel kihelyezett Excel tanfolyam szolgáltatásunkkal kapcsolatban?

Nézd meg a leggyakoribb kérdések között, előfordulhat, hogy azonnal meg is találod, amire kíváncsi vagy. Ha mégsem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Vállalati képzésekkel kapcsolatos információt az alábbi elérhetőségeken kérhetsz:

e-mail: trening@excellence.hu
telefon: +36 70 574 1499

A telefont ügyfélkapcsolati menedzserünk, Poros-Kiss Izabella fogja felvenni. Az e-mailekre munkanapokon az esetek 99%-ban 24 órán belül válaszolunk.

Go to Top