EGYÉNI EXCEL TANFOLYAM

Az egyéni Excel tanfolyamon Excel oktatónk csak veled foglalkozik. Megmutatja azokat az Excel függvényeket és funkciókat, amikkel új szintekre emelheted a munkádat.
Az első alkalom előtt egy díjmentes telefonos vagy Skype konzultáción megbeszéljük, hogy pontosan mire van szükséged. Minden alkalom személyre szabott, nem egy általános tematika szerinte oktatunk.

Ki tartja az egyéni Excel tanfolyamot?

Az Excellence.hu szerződött oktatói segítenek neked a konzultációkon

Csapatunk a céges oktatásokon számtalanszor tapasztalja, hogy az Excel használata rendkívüli mértékben hatékonyabbá és gyorsabbá teszi a napi munkavégzést.

Küldetésünk, hogy ezt, a mindennapokat megkönnyítő gyakorlati tudást minél több vállalat munkavállalója számára átadhassuk.

Mi jellemzi az egyéni Excel tanfolyamot?

Garantáltan érthető oktatás

Rengeteg információval leszel gazdagabb. Nem informatikusoknak szól ez a tanfolyam. Garantálom, hogy mindent érteni fogsz. Rengeteg olyan visszajelzést kapunk, hogy olyan dolgokat értenek meg tanítványaink a segítségünkkel, amit eddig senki sem tudott nekik jól elmagyarázni.

Jó hangulat, családias légkör

Fontosnak tartom, hogy tréningjeinken ne csak rengeteget tanulj, hanem jól is érezd magad. Az egyéni oktatásnak köszönhetően mindig bátran kérdezhetsz.

Azonnal használható tudás

Nem informatika órát tartunk, hanem olyan munkahelyi környezetben kipróbált funkciókat mutatunk neked, amivel akár másnaptól sokkal hatékonyabban végzed a munkád, és hamarabb hazamehetsz az irodából.

Kinek segítettünk eddig?

Vállalati Excel képzéseken már sok hozzád hasonló embernek segítettünk megtanulni az Excel használatát. Nem csak abban segítünk, hogy tudj használni egy-egy függvényt, hanem olyan tippeket adunk neked is, ami segítségével gyorsabban és pontosabban végzed el napi feladataidat.

“Ami a legjobban tetszett, hogy az alapokat is átvettük, így volt mire építeni folyamatosan. Mindenképp megkönnyíti a munkámat mostantól, hiszen ami eddig 100 kattintás volt és 20 perc az életemből, most már 5 kattintás és egyetlen 1 perc :) “
Tóth Rita
“Minden apró tipp és trükk rendkívüli segítséget fog nyújtani. Nagyon örültem, hogy minden példát közösen csináltunk, sokkal jobban rögzült a tananyag és az oktató segítőkészsége is nagyon kielégítő volt.”
Danika Zsófia

“Rengeteg hasznos képletet, függvényt és trükköt ismertem meg, a sok új billentyűkombináció megkönnyíti majd a mindennapi Excel használatomat. Több „aha” élményem is volt, köztük az üres cellák kitöltése és a felesleges szóközök kiszedése, vagy a lapfülek közti lépkedés.”

Süveges Krisztina

100%-os elégedettségi garancia
Ha nem azt kapod a képzésen, amit vártál, jelezd az első 30 percben, és kérdés nélkül visszaadjuk a képzés árát.

Kérdezhetsz a tanfolyam után is
Ha van egy-egy rövid kérdésed, szívesen megválaszoljuk email-ben az oktatás után is.

Díjmentes konzultáció
Az első alkalom előtt megbeszéljük, pontosan mire van szükséged.

Hogyan zajlik a képzés?

Az egyéni Excel tanfolyam online, képernyő megosztással zajlik

Kényelmes hiszen ki sem kell mozdulnod otthonról.

Előre egyeztetett időpontban Skype-on vagy Zoom-on megtartjuk az Excel oktatást.

A részvételhez szükséges technikai dolgokban is segítek. Ingyenes programok telepítése és használata.

Egyéni Excel tanfolyam

Az egyéni Excel tanfolyam ára

Ha szeretnéd, hogy Excel oktatónk csak veled foglalkozzon, akkor itt megtalálod, amire szükséged van.

Hogyan jelentkezhetsz az egyéni Excel tanfolyamra?

Az Egyéni Excel tanfolyam szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Válogass online MS Office tanfolyamaink között!