Excelneked.hu Excel tanfolyam

Hogyan készíts lélegzetelállító prezentációkat PowerPointban (még akkor is, ha sosem nyitottad meg a programot)

Online PowerPoint tanfolyam

Mindenki számára könnyen alkalmazható módszerek látványos prezentációk készítéséhez

Mi a legnagyobb gond a PowerPoint prezentációkkal?

Online PowerPoint tanfolyam

Kevesen tudnak élvezhető prezentációkat készíteni vele. Ha csak az alapfunkciókat használod, akkor a végeredmény biztos nem lesz egy remekmű.

Gondolom Te is láttál már szöveggel teleírt unalmas diákat. Érezted már egy előadás második diájánál, hogy mindjárt elalszol.

Biztos vagyok benne, hogy Te nem ezeket az érzéseket szeretnéd kiváltani a hallgatóságodból. Ehhez viszont a mai ingergazdag környezetben több kell már annál, hogy szöveget írsz egy fehér lapra.

Az okostelefon már mindenki zsebében ott lapul, és az emberek elő is veszik (akár egy előadás alatt is), ha unatkoznak. Ma már a Facebookon és Instagramon posztoló celebekkel kell felvenned a versenyt a teremben ülők figyelméért.

Hogyan készíts lélegzetelállító prezentációt PowerPoint-ban

Ha unod már a hagyományos prezentációkat, tedd egyedivé, dobd fel őket! Nyűgözd le a kollégákat, a hallgatóságot! Minden funkció elérhető a PowerPoint-ban hozzá, csak még nem találtad meg.

Modern és egyedi prezentáció készítése – PowerPoint 2019+

Látványos, egyedi, PowerPoint-ban ilyet még nem készítettél! A 2019-es verziótól elérhető új funkciók lehetővé teszik a videóban látott prezentáció létrehozását. Ha régebbi verziót használsz, akkor is javaslom, hogy ismerd meg ezeket a funkciókat, hiszen nagy valószínűséggel előbb-utóbb Te is találkozol az új verzióval, akkor pedig már tudni fogod, hogy ezek a lehetőségek rendelkezésre állnak.

Rád is igaz ezekből akár egy is?

 • …nem sikerül egy igazán látványos prezentációt készítened?

 • …hallottál már a PowerPoint számos funkciójáról, de nem igazán érted, hogy mi az, főleg, hogy hogyan lehetne ezt a te munkádban felhasználni?

 • …szeretnél végre annyi idő alatt végezni egy prezentáció összeállításával, amilyen gyorsan csak lehet?

 • …mindig irigyelted azt a kollégádat, aki össze tud rakni egy látványos prezentációt, de neked ez sosem ment?

 • …ha PowerPoint prezentációt készítesz, akkor az egy örök küzdelem a túlélésért?

 • …érezted már úgy, hogy sokan unalmasnak tartották az prezentációdat, esetleg a telefonjukat is nyomkodták?

 • …az előadásod utáni gratulációk sosem tértek ki a képi anyag magasztalására?

 • …rengeteg időt fordítottál a ppt összeállítására, mégsem váltottad ki a többiekből a várt hatást???

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Segítek neked, hogy megtanuld az alapokat, majd profivá válj

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar munkavállalóknak szüksége van a PowerPoint-ból.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle felesleges informatikai szakzsargon nélkül. A videós online PowerPoint tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját munkád sikerének növelésére használni a PowerPoint-ot!

Nem kell többé az idődet pazarolnod, nem kell többé úgy érezned, hogy ott vannak az értékes funkciók a kezedben, de nem tudod őket semmire sem használni.

Itt azt kapod, amire szükséged van. Nem a rizsát, nem az informatikai szakszavakat, hanem hogy melyik menüpont mit jelent, hogyan készíts gyorsabban látványos prezentációkat a PowerPoint segítségével. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb (lásd az EXTRÁ-kat).

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg. Nem kell utaznod, más emberekhez alkalmazkodnod. A saját tempódban tanulhatod meg, hogyan tudsz lélegzetelállító prezentációkat készíteni.

Mit fogsz megtanulni az online PowerPoint tanfolyamon?

Az alapokkal kezdjük, így nem probléma, ha még nem használtad a programot, vagy szeretnéd átismételni a kezdeteket. Természetesen át is ugorhatod ezeket a videókat, ha már túl vagy a kezdeti lépéseken.

A menükön túl megmutatom, hogyan használhatsz sablonokat, illetve hogyan készíthetsz magadnak saját sablont. Hogyan tudsz elhelyezni a diákon fixen ott lévő képeket, feliratokat, pl: logót

A következő részben közösen elkészítünk egy nem hagyományos prezentációt. Lépésről lépésre mutatom meg a trükköket és beállítási lehetőségeket, amellyel olyan prezentációt készíthetsz, amelyet ritkán lát a közönség.

Az animálással folytatjuk, amelyről igaz, hogy a kevesebb, több, így nem visszük túlzásba, csak annyira alkalmazzuk, hogy vezesse a hallgatóság figyelmét.

Végül lesz szó a nyomtatásról, hogyan érdemes nyomtatva átadnod és hogyan tudod előadói nézetben prezentálni a diákat.

Átlépünk a haladóbb fejezetekhez, ahol megmutatom, hogyan tudsz videót hozzáadni a prezentációhoz. Plusz ezzel kapcsolatban megmutatok egy nagyon hasznos trükköt is.

A következő részben részletesen tárgyaljuk az egyéni képek létrehozását, alakzatok és ikonok előnyeit, illetve mutatok még pár tippet elrendezésekre és infografika előállítására.

Sokszor előfordul, hogy Excelből lenne szükséged egy-egy adatra, diagramra, így az Excel diagramok beágyazását is részletesen megtanulhatod ebben a fejezetben.

Bónusz: A 2019-es verziótól elérhető (így a Microsoft 365-ben is – az Office 365 új neve) látványos prezentálási funkciók, melyek nem maradhatnak ki az eszköztáradból. Ezzel aztán igazán egyedi és látványos bemutatókat készíthetsz.

A PowerPoint tanfolyam készítője

Szabados Ivett
Microsoft Office szakértő, tanácsadó, oktató

Szabados Ivett vagyok, pénzügy szakos közgazdászként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem mesterképzésén. Dolgoztam kontrolling, transzferárazás területen. Az Excellel, Worddel, Power Pointtal 2015 óta foglalkozom komolyabban. Hajtott és hajt a kíváncsiság, hogy a legtöbbet hozzam ki a használatukból. Korábbi munkahelyeimen tapasztaltam azt is, hogy mennyire kulcsfontosságú, hogy valaki magabiztosan és haladó szinten használja az Excelt, amivel érezhetően hatékonyabbá tudja tenni mindennapi munkáját. Tapasztaltam azt is, hogy mekkora hátrányt jelent már az állásinterjún az Excel tudás hiánya.

2020 végén már nemzetközi felületen is szerepelhettem, mint Excel szakértő. Nagy megtiszteltetés volt a nemzetközi szakértők között részt venni a felvételben.

Kívánom, hogy leld örömöd a tanulásban és válj azzá, akitől bármikor bátran kérdezhetnek a kollégák, ha Excelről, Wordről vagy PowerPointról van szó! 🙂

Ivett Excel tanfolyam

Mit kapsz az Online PowerPoint tanfolyamhoz?

PowerPoint oktatóvideók

Egy profi PowerPoint tanfolyam teljes anyaga (kezdő és haladó). Az oktatóvideókban mindenki számára követhetően, jól felépített tematika alapján kerülnek bemutatásra a PowerPoint legfontosabb funkciói.

Konkrét dizájn ötletek

A tanfolyam elvégzése közben folyamatosan kapsz konkrét tippeket, ötleteket ahhoz, hogy Te is olyan látványos prezentációkat tudj készíteni, mint a legismertebb előadók.

Kérdezési lehetőség

Zárt Facebook csoportunkban kérdezhetsz a tananyaggal kapcsolatban. Bármikor elakadsz, a tanfolyam oktatója vagy az Excelneked.hu PowerPoint szakértői segítenek.

Követhető fejlődés

E-learning rendszerünkben könnyen nyomon tudod követni fejlődésed. Pontosan látod, hol tartasz a tananyagban.

Bárhol, bármikor

Bárhol, bármikor tanulhatsz. A rendszer használatához mindössze internet hozzáféréshez van szükséged. Tanulhatsz otthonról vagy az irodából is, bármilyen eszközről.

Az Online PowerPoint tanfolyam ára

Általában ez szokott lenni a kellemetlen rész. Nem igaz? Persze, hogy fontos, és hasznos a tananyag, de ki is kell azt fizetni. Ne aggódj, nálunk ezzel sem lesz gond!

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen, aki szeretne igényes prezentációkat készíteni.

Kétféleképpen férhetsz hozzá az online PowerPoint tanfolyamhoz

Online Videótár hozzáféréssel

 • Örökös hozzáférés az oktatóvideókhoz és gyakorlófeladatokhoz

 • Automatikus hozzáférés a tananyagokhoz felkerülő újabb videókhoz, oktatóanyagokhoz

 • Kérdezési lehetőség

 • Hivatalos tanúsítvány

Nézd meg a képzés aktuális árát, és rendeld meg a hozzáférésed a PowerPoint kurzus tananyagához!

Mikor válasszam ezt a lehetőséget?

Az Online Videótár nem tartozik a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá.

Neked való ez a tananyag?

Neked ajánljuk, ha

 • Ha teljesen kezdő vagy a prezentációk készítésében, mert az alapoktól elsajátíthatsz mindent, amit a PowerPoint-ról érdemes tudni.

 • Ha már most is készítesz prezentációkat, de vannak hiányosságaid, úgy érzed, hogy többet ki tudnál hozni a bemutatóidból.

 • Ha nem szeretnéd untatni ez embereket unalmas prezentációkkal, inkább az előadás végén büszkén fogadni a gratulációkat.

 • Ha elszánt vagy és motivált arra, hogy megtanulj valami újat, amivel elérheted, hogy élvezze a hallgatóság az előadásodat.

Neked nem ajánljuk, ha

 • Nem tudsz rá időt és energiát szánni, hogy fejleszd PowerPoint tudásod.

 • Nem vagy elég motivált ahhoz, hogy önállóan tanulj.

 • Nem szeretnél pénzt költeni saját fejlődésedre.

Garantáltan jó a képzés?

Excelneked.hu elégedettségi garancia

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad az online PowerPoint tanfolyam leírását, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is használtam a napi munkámban a PowerPoint-ot, és oktattam már több száz hozzád hasonló embernek.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá Neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Jelentkezz most! Válj profi előadóvá az online PowerPoint tanfolyam segítségével!