Vállalati online Excel tanfolyam2022-09-12T10:23:48+02:00

VÁLLALATI ONLINE EXCEL TANFOLYAM

(minimum 5 résztvevő esetén)

A résztvevők száma nem éri el az 5 főt? Látogass el webáruházunkba és rendeld meg néhány kattintással a kiválasztott képzést!

Szeretnél pontosabb kimutatásokat, felkészültebb munkatársakat? Felpörgetnéd a csapatodat, hogy kihasználják az Excel legújabb funkcióit? Szeretnéd, ha munkatársaid XXI. századi szinten kezelnék az Excelt? Jó helyen jársz! Vállalati online Excel tanfolyam szolgáltatásunk mindenre megoldást kínál.

Képzéseink otthonról vagy az irodából végezhető, online videós (e-learning) képzések, egy éves hozzáféréssel és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával.

Az oktatóvideók mindenki számára követhetően, jól felépített tematika szerint vezetik végig munkatársaidat a tananyagon. A letölthető gyakorlófeladatok pedig biztosítják, hogy valóban használtató Excel tudást kapjanak kollégáid.

Biztosítunk kérdezési lehetőséget is, így minden Excellel kapcsolatos kérdésetekre választ kaptok. Kérés esetén Excel szakértőnk segít a tananyagot a gyakorlatba átültetni a résztvevőknek.

Vállalati online Excel tanfolyam kínálatunk

Online Excel tanfolyam

Online Excel tanfolyam – Kezdőtől a haladóig

Excel kimutatás tanfolyam

Online Excel kimutatás (PIVOT) tanfolyam

Excel makró tanfolyam

Online Excel makró tanfolyam – Kezdőtől középhaladóig

Excel Power Query tanfolyam

Online Excel Power Query tanfolyam

Excel Power Pivot tanfolyam

Online Excel Power Pivot tanfolyam

Word tanfolyam

Online Word tanfolyam

PowerPoint tanfolyam

Online PowerPoint tanfolyam

Mit kaptok a vállalati online Excel tanfolyam hozzáféréshez?

Oktató videók

Mindenki számára követhető oktatóvideók, amelyek internetkapcsolattal a nap 24 órájában bárhonnan elérhetőek. Plusz gyakorlófeladatok.

Kérdezési lehetőség

Amennyiben hivatalos tanfolyam keretében vesztek részt az oktatáson, e-mailben kérdezhettek vállalati tapasztalattal rendelkező Excel szakértőnktől.

Követhető fejlődés

A résztvevők pontosan látják, hol tartanak a tananyagban, és kérés esetén összefoglalót is küldünk Neked munkatársaid haladásáról.

Vállalati online Excel tanfolyam Extra – Munkatársaid számára letölthető e-könyvek

Az Excel és a Word e-tankönyveink a hozzájuk tartozó gyakorló feladatokkal már önmagunkban is teljes értékű tananyagok. Az 54 Excel tippel pedig még a haladó felhasználók is gyorsíthatják munkájukat. Kérd ezeket is az online tanfolyam mellé, hogy maximális eredményt érhess el!

Excel e-book

Excel könyv

Kezdőtől a haladóig szintig vezet végig a fontos Excel funkciók használatán. Képernyőképekkel és gyakorlófeladattal.

Word könyv

Word könyv

Kezdőtől a haladóig szintig vezet végig a fontos Word funkciók használatán. Képernyőképekkel és gyakorlófeladattal.

50 Excel tipp

54 Excel tipp

54 olyan Excel tipp, amivel gyorsíthatod és megkönnyítheted munkádat.

ajánlatot kérek

Legalább 5 munkatársad részére keresel e-learning Excel képzést? Kérj ajánlatot!

Ha a résztvevők száma nem éri el az 5 főt, akkor látogass el e-learning felületünkre, ahol tájékozódhatsz képzéseink áráról, és néhány kattintással meg is rendelheted őket!

ajánlatot kérek

Olvasd el, mit írtak a tanfolyamainkról mások

Azok, akik már használják a rendszert, arról számoltak be, hogy minden magyarázat nagyon jól követhető, és olyan dolgokat tanultak, amire valóban szükségük van munkahelyükön.

Az érthető, megfelelő sebességű, követhető magyarázat. Hogy videók és bármikor megállhatok és újrajátszhatok bizonyos részeket. A gyakorlópéldák, mert így tényleg tud rögzülni. Ha kell az Excel a munkádhoz és úgy érzed, hogy rád fér a segítség akkor ne habozz, ne gyötörd magad.

Ruházz be erre a lehetőségre, egyedül 10-szer ekkora erőfeszítés kell és rengeteg idő szerintem, hogy fejleszt saját magad Excelből.

Nikolett

Az önálló tanulási, választási lehetőség, mindenki használja bátran.

Zsolt

Tetszik, hogy többször meg tudom nézni! Amikor tanár oktatott, akkor az csak egyszeri volt, illetve csak a hangot vettük fel, de később már nem emlékeztem, hogy pontosan mit csináltunk, hisz csak audio volt.

Anett

Könnyen áttekinthető, érthető anyag. Ki kell próbálni, mert ez érthető.

Erzsébet

Mindenkinek kötelező, aki eddig annyira nem használt Excelt, mint én! Elérhető áron hatalmas tudást kapsz, amit már aznap tudsz használni.

Katalin

Jó az üteme a magyarázatnak, jó a struktúrája, sokat segít és támogatja a tanulást.

Attila

A videókhoz csatolt segédanyag alapján könnyen követhetőek a magyarázatok és videó nélkül is használható az ismétléshez. Mindenkinek javaslom, mivel érhetően vezet végig a megadott témakörökön.

Tibor

És meg is ragadom az alkalmat, hogy megköszönjem, az anyagok fantasztikusak, érthetőek, megfelelő hosszúságúak, követhetőek, jól egymásra vannak építve, pont elégséges információt tartalmaznak, bármilyen élő kurzusnál jobbnak találom.

Annamari

Miért szeretik partnereink vállalati online Excel tanfolyam szolgáltatásunkat?

Vállalati ügyfeleink azért szeretik online Excel tanfolyamainkat, mert munkatársaik olyan gyakorlati tudást kapnak, ami már másnap megkönnyíti a munkájukat.

Az Excelneked.hu e-learning tananyagaiban a kihelyezett vállalati Excel oktatások tudásanyaga található meg. Hagyományos helyszíni képzésben ez több, mint 10 egész napos oktatásnak felel meg.

Ez olyan mintha munkatársaid két hétig minden nap egész munkaidő alatt csak az Excel funkcióit tanulnák. Szerintem verhetetlen csapat lenne.

Vállalati online Excel tanfolyam referenciák

Ki hozta létre az Excel e-learning rendszert?

BEMUTATKOZÁS

Ki vagyok és miben tudok segíteni?

Szabados Ivett vagyok Excel szakértő, az Excelneked.hu és az Excellence.hu társalapítója és Excel oktatója.

Tanítványaimat modern és gyakorlati Excel tudással látom el, amivel minden munkakörben megállják a helyüket.

Pénzügy szakos közgazdászként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem. Az Excellel, Worddel, PowerPointtal 2015 óta foglalkozom komolyabban.

Hajtott és hajt a kíváncsiság, hogy a legtöbbet hozzam ki a használatukból.

Korábbi munkahelyeimen tapasztaltam azt is, hogy mennyire kulcsfontosságú, hogy valaki magabiztosan és haladó szinten használja az MS Office programokat, amivel érezhetően hatékonyabbá tudja tenni mindennapi munkáját.

Szabados Ivett Excel

Azoknak a vállalkozásoknak ajánlom leginkább az Excelneked.hu e-learning felületét, akik fontosnak tartják munkatársaik tudásának bővítését annak érdekében, hogy könnyedén megoldják a munkájuk során felmerülő feladatokat.

További fontos információk a vállalati online Excel tanfolyam szolgáltatásunkról

Kivel tudunk ajánlatot küldeni?

Cégre szóló ajánlatot minimum 5 résztvevő esetén tudunk küldeni. 5 résztvevő alatt a webáruházunkban megtalálható árak az érvényesek, és itt lehet megvásárolni is a képzésekhez a hozzáféréseket.

Mennyibe kerül a vállalati online Excel tanfolyam?

A vállalati online Excel tanfolyamok árát minimum 5 résztvevő esetén az általunk küldött ajánlat pontosan tartalmazza. Az ár függ a résztvevők számától és a megrendelt oktatócsomag tartalmától. Ha résztvevők száma nem éri el az 5 főt, akkor a képzések árát e-learning felületünkön találod.

Mit tartalmaz az ár?

A vállalti online Excel tanfolyam ára alapesetben tartalmazza a megrendelt oktatócsomaghoz tartozó oktatóvideókat és letölthető gyakorlófeladatokat. Bizonyos csomagok pedig biztosítanak kérdezési lehetőséget is Excel szakértőnktől.

Hogyan kell kifizetni a vállalati Excel tanfolyam díját?

A vállalati online Excel tanfolyamok díját a megrendelő aláírása és visszaküldése után, az általános szerződési feltételekben meghatározott fizetési határidővel előreutalással kell kiegyenlíteni. A tanfolyam díjának beérkezését követően 2-4 munkanapon belül megadjuk a hozzáféréseket a megvásárolt online tananyagokhoz.

Milyen kedvezményeket lehet igénybe venni?

Az online tanfolyam ára mindig kedvezőbb, mint a személyes tanfolyamoké. Még költséghatékonyabban valósíthatod meg munkatársaid képzését, ha minél több hozzáférést vagy tananyagot rendeltek. Ugyanis áraink sávosan változnak. Az általunk adott mennyiségi kedvezmény a résztvevők számával egyenes arányban növekszik, valamint összeállítottunk kedvezményes oktatócsomagokat is, amik kettő vagy több tananyagot is tartalmaznak. Az oktatócsomagnál is érvényes a létszámarányos mennyiségi kedvezmény, így akár dupla kedvezményben is részesülhettek!

Garantáltan hasznos a vállalati online Excel tanfolyam?

Annak, aki megnézi az oktatóvideókat és megcsinálja a hozzájuk kapcsolódó gyakorlófeladatokat, annak IGEN. Az Excelneked.hu online Excel tanfolyamain már több mint 1500 ember tanult. Mind a magánemberek, mind a vállalati ügyfeleink nagyon jó visszajelzéseket adtak a tananyagokról és az e-learning rendszerről. Ha Te is olvastad az online Excel tanfolyamainkról szóló véleményeket, vagy korábban találkoztál már ingyenes Excel oktatóvideóinkkal, tudod hogy csak olyan tananyagokat állítunk össze, ami Nektek hasznos.

Ráadásul én és oktatóim is a ti nyelveteken beszélünk, mert mi is dolgoztunk több nagyvállalatnál, és tartottunk több száz hozzátok hasonló embernek vállalati Excel tréninget. Nem informatika tanárok vagyunk, akik másodállásban vállalunk céges oktatásokat. Nálunk minden oktatónál alapfeltétel a több éves vállalati tapasztalat.

Tudom, hogy ez az online tanfolyam hasznos lesz számotokra. Így 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá Nektek!

Excelneked.hu elégedettségi garancia

Pénzvisszafizetési garancia a vállalati online Excel tanfolyamokra

Bármelyik online kurzus megvásárlásával megkapod az Excelneked.hu garanciát.

Annyira biztosak vagyunk tananyagaink hatékonyságában, hogy boldogan garantáljuk számodra és munkatársaid számára a sikert. Ha mégsem érzitek hasznosnak a megvásárolt tananyagokat, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül jelezhetitek felénk, és kérdés nélkül visszautaljuk a képzés díját. Ráadásul az addig megszerzett tudást is megtarthatjátok.

Hogyan tudod igénybe venni vállalati online Excel tanfolyam szolgáltatásunkat?

1. lépés

Online oktatási ajánlat bekérése

Kérd ajánlatunkat! 24 belül elküldjük.

Kérem, a vállalati online Excel tanfolyam ajánlatot >>>

2. lépés

Ajánlat elfogadása, megrendelés

Ha ajánlatunk elnyerte tetszésed, a vezetők is jóváhagyták, egyeztetjük a létszámot és az igényelt tanfolyamokat. Mindent rögzítünk egy megrendelőben. Nincsenek meglepetések! Pontosan azt kapjátok és annyiért, ami az általunk küldött ajánlatban szerepelt.

3. lépés

A képzések díjának kiegyenlítése

A megrendelőben rögzített fizetési határidőre átutaljátok bankszámlánkra a megrendelt képzések díját. Az összeg beérkezését követően 2 munkanapon belül elküldjük munkatársaid számára a belépéshez szükséges adatokat e-mailben.

4. lépés

Kényelmes online Excel tanulás bárhol, bármikor

Munkatársaid akár otthonról vagy az irodából a saját időbeosztásuk szerint tanulhatnak. Ha bármikor elakadnak, kérdésük van, szakképzett Excel oktatóink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre. Ügyfélszolgálatunk pedig szívesen segít bármilyen egyéb felmerülő kérdés esetén.

ajánlatot kérek

Legalább 5 munkatársad részére keresel e-learning Excel képzést? Kérj ajánlatot!

Ha a résztvevők száma nem éri el az 5 főt, akkor látogass el e-learning felületünkre, ahol tájékozódhatsz képzéseink áráról, és néhány kattintással meg is rendelheted őket!

ajánlatot kérek

Vállalati online Excel tanfolyam – Gyakran ismételt kérdések

Letölthetőek a videók?2019-02-26T19:53:44+02:00

A videók online tekinthetőek meg, nem letölthetőek.

Az előfizetés lejárta után már nem férek hozzá a videókhoz?2019-02-26T19:54:38+02:00

Természetesen a lejára előtt meghosszabbíthatod előfizetésed. Ha úgy döntesz, hogy nem maradsz tag, a videókhoz nem férsz többet hozzá, és az új tananyagokat sem fogod látni. A letöltött könyvek és gyakorlófeladatok a tiéd maradnak.

Az én Excel verziómhoz is jók a videók?2019-02-26T19:54:37+02:00

Az Excel verziók között kevés különbség van, a videókat úgy készítettük, hogy bár a 2010-es verzión mutatjuk be a legtöbb funkciót, ahol eltérés lehet a 2007-es, vagy a 2013-as és újabb verziókhoz képest, ott arra külön kitérünk, sőt, be is mutatjuk. Így találkozhatsz olyan videóval, ami 2010-es és az újabb verziókban is bemutatásra kerül (Office 365)

Automatikusan megújul az előfizetés?2019-02-26T19:55:11+02:00

Nem. Az előfizetés lejárta előtt néhány nappal küldünk egy e-mailt, amiben neked kell kezdeményezned az előfizetés meghosszabbítását.

További kérdésed merült fel Excel és Office e-learning rendszerünkkel kapcsolatban?

Nézd meg a leggyakoribb kérdések között, előfordulhat, hogy azonnal választ kapsz a kérdéseidre. Ha mégsem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.
e-mail: elearning[kukac]excelneked.hu.

Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk.

Go to Top