Vállalati online Excel tanfolyam2020-10-27T17:34:42+02:00

VÁLLALATI ONLINE EXCEL TANFOLYAM

Szeretnél pontosabb kimutatásokat, felkészültebb munkatársakat? Felpörgetnéd a csapatodat, hogy kihasználják az Excel legújabb funkcióit? Szeretnéd, ha munkatársaid XXI. századi szinten kezelnék az Excelt? Jó helyen jársz! Vállalati online Excel tanfolyam szolgáltatásunk mindenre megoldást kínál.

Képzéseink otthonról vagy az irodából végezhető, online videós képzések, egy éves hozzáféréssel és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával.

Az oktatóvideók mindenki számára követhetően, jól felépített tematika szerint vezetik végig munkatársaidat a tananyagon. A letölthető gyakorlófeladatok pedig biztosítják, hogy valóban használtató Excel tudást kapjanak kollégáid.

Minden hozzáféréshez jár kérdezési lehetőség is, így minden Excellel kapcsolatos kérdésetekre választ kaptok.

Vállalati online Excel tanfolyam kínálatunk

Online Excel tanfolyam

Online Excel tanfolyam – Kezdőtől a haladóig

Excel kimutatás tanfolyam

Online Excel kimutatás (PIVOT) tanfolyam

Excel makró tanfolyam

Online Excel makró tanfolyam – Kezdőtől középhaladóig

Excel Power Query tanfolyam

Online Excel Power Query tanfolyam

Excel Power Pivot tanfolyam

Online Excel Power Pivot tanfolyam

Word tanfolyam

Online Word tanfolyam

PowerPoint tanfolyam

Online PowerPoint tanfolyam

Minden vállalati online Excel tanfolyam hozzáféréshez jár

Oktató videók

Mindenki számára követhető oktatóvideók

Kérdezési lehetőség

Kérdezhettek az oktatótól

Követhető fejlődés

Pontosan látjátok, hol tartotok a tananyagban

Vállalati online Excel tanfolyam Extra – Munkatársaid számára letölthető e-könyvek

Az Excel és a Word e-tankönyveink a hozzájuk tartozó gyakorló feladatokkal már önmagunkban is teljes értékű tananyagok. Az 50 Excel tippel pedig még a haladó felhasználók is gyorsíthatják munkájukat. Kérd ezeket is az online tanfolyam mellé, hogy maximális eredményt érhess el!

Excel e-book

Excel könyv

Kezdőtől a haladóig szintig vezet végig a fontos Excel funkciók használatán. Képernyőképekkel és gyakorlófeladattal.

Word könyv

Word könyv

Kezdőtől a haladóig szintig vezet végig a fontos Word funkciók használatán. Képernyőképekkel és gyakorlófeladattal.

50 Excel tipp

54 Excel tipp

54 olyan Excel tipp, amivel gyorsíthatod és megkönnyítheted munkádat.

kérem az egy hetes próbacsomagot

Próbáld ki egy hétig INGYEN!

A próbaidőszak alatt korlátozás nélkül minden videós tudásanyagunkhoz hozzáférsz, és beleolvashatsz saját szerkesztésű e-tankönyveinkbe is.
kérem az egy hetes próbacsomagot
ajánlatot kérek

Kérj ajánlatot!

Kérd csapatodra szabott online Excel tanfolyam ajánlatunkat! Munkanapokon 24 órán belül küldjük részletes online képzési ajánlatunkat.
ajánlatot kérek

Olvasd el, mit írtak a tanfolyamainkról mások

Azok, akik már használják a rendszert, arról számoltak be, hogy minden magyarázat nagyon jól követhető, és olyan dolgokat tanultak, amire valóban szükségük van munkahelyükön.

Az érthető, megfelelő sebességű, követhető magyarázat. Hogy videók és bármikor megállhatok és újrajátszhatok bizonyos részeket. A gyakorlópéldák, mert így tényleg tud rögzülni. Ha kell az Excel a munkádhoz és úgy érzed, hogy rád fér a segítség akkor ne habozz, ne gyötörd magad.

Ruházz be erre a lehetőségre, egyedül 10-szer ekkora erőfeszítés kell és rengeteg idő szerintem, hogy fejleszt saját magad Excelből.

Nikolett

Az önálló tanulási, választási lehetőség, mindenki használja bátran.

Zsolt

Tetszik, hogy többször meg tudom nézni! Amikor tanár oktatott, akkor az csak egyszeri volt, illetve csak a hangot vettük fel, de később már nem emlékeztem, hogy pontosan mit csináltunk, hisz csak audio volt.

Anett

Könnyen áttekinthető, érthető anyag. Ki kell próbálni, mert ez érthető.

Erzsébet

Mindenkinek kötelező, aki eddig annyira nem használt Excelt, mint én! Elérhető áron hatalmas tudást kapsz, amit már aznap tudsz használni.

Katalin

Jó az üteme a magyarázatnak, jó a struktúrája, sokat segít és támogatja a tanulást.

Attila

A videókhoz csatolt segédanyag alapján könnyen követhetőek a magyarázatok és videó nélkül is használható az ismétléshez. Mindenkinek javaslom, mivel érhetően vezet végig a megadott témakörökön.

Tibor

És meg is ragadom az alkalmat, hogy megköszönjem, az anyagok fantasztikusak, érthetőek, megfelelő hosszúságúak, követhetőek, jól egymásra vannak építve, pont elégséges információt tartalmaznak, bármilyen élő kurzusnál jobbnak találom.

Annamari

Miért szeretik partnereink vállalati online Excel tanfolyam szolgáltatásunkat?

Vállalati ügyfeleink azért szeretik online Excel tanfolyamainkat, mert munkatársaik olyan gyakorlati tudást kapnak, ami már másnap megkönnyíti a munkájukat.

Az Excelneked.hu e-learning tananyagaiban a kihelyezett vállalati Excel oktatások tudásanyaga található meg. Hagyományos helyszíni képzésben ez több, mint 10 egész napos oktatásnak felel meg.

Ez olyan mintha munkatársaid két hétig minden nap egész munkaidő alatt csak az Excel funkcióit tanulnák. Szerintem verhetetlen csapat lenne.

Vállalati online Excel tanfolyam referenciák

Ki hozta létre az Excel e-learning rendszert?

BEMUTATKOZÁS

Ki vagyok és miben tudok segíteni?

Szabados Ivett vagyok Excel szakértő, az Excelneked.hu és az Excellence.hu társalapítója és Excel oktatója.

Tanítványaimat modern és gyakorlati Excel tudással látom el, amivel minden munkakörben megállják a helyüket.

Pénzügy szakos közgazdászként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem. Az Excellel, Worddel, PowerPointtal 2015 óta foglalkozom komolyabban.

Hajtott és hajt a kíváncsiság, hogy a legtöbbet hozzam ki a használatukból.

Korábbi munkahelyeimen tapasztaltam azt is, hogy mennyire kulcsfontosságú, hogy valaki magabiztosan és haladó szinten használja az MS Office programokat, amivel érezhetően hatékonyabbá tudja tenni mindennapi munkáját.

Szabados Ivett Excel

Azoknak a vállalkozásoknak ajánlom leginkább az Excelneked.hu e-learning felületét, akik fontosnak tartják munkatársaik tudásának bővítését annak érdekében, hogy könnyedén megoldják a munkájuk során felmerülő feladatokat.

További fontos információk a vállalati online Excel tanfolyam szolgáltatásunkról

Mennyibe kerül a vállalati online Excel tanfolyam

A vállalti online Excel tanfolyamok ára mindig egyedi árajánlatban kerül meghatározásra. Az ár függ a megrendelni kívánt hozzáférések számától és a megrendelt tanfolyamok számától, valamint extra szolgáltatások (személyes konzultáció, letölthető könyvek, vizsga, stb.)

Mit tartalmaz az ár?

A vállalti online Excel tanfolyamok ára alapesetben tartalmazza a megrendelt tanfolyamhoz tartozó oktatóvideókat, gyakorlófeladatokat és kérdezési lehetőséget a hozzáférés időtartama alatt, valamint a tanfolyam elvégzése után egy letölthető (pdf) tanúsítványt. Kérésre tudunk biztosítani extra szolgáltatásokat (személyes konzultáció, letölthető könyvek, vizsga, stb.), aminek díját a megrendeléskor vállalkozási szerződésben pontosan rögzítünk.

Hogyan kell kifizetni a vállalati Excel tanfolyam díját?

A vállalti online Excel tanfolyamok díját a vállalkozási szerződés aláírása után, a szerződésben meghatározott fizetési határidővel előreutalással kell kiegyenlíteni. A tanfolyam díjának beérkezését követően legkésőbb 48 órán belül megadjuk a hozzáféréseket a megvásárolt online tanfolyamokhoz.

Milyen kedvezményeket lehet igénybe venni?

Az online tanfolyam ára mindig kedvezőbb, mint a személyes tanfolyamoké. Még költséghatékonyabban valósíthatod meg munkatársaid képzését, ha minél több hozzáférést vagy tananyagot rendeltek. Ugyanis áraink sávosan változnak.

Garantáltan hasznos az vállalati online Excel tanfolyam?

Igen. Az Excelneked.hu online Excel tanfolyamain már több mint 1000 ember tanult. Mind a magánemberek, mind a vállalati ügyfeleink nagyon jó visszajelzéseket adtak a tananyagokról és az e-learning rendszerről. Hiszen Te is olvastad az online Excel tanfolyamainkról szóló véleményeket, tudod hogy csak olyan tananyagokat állítottam össze, ami Nektek hasznos.

Ráadásul én és oktatóim is a ti nyelveteken beszélünk, mert mi is dolgoztunk több nagyvállalatnál, és tartottunk több száz hozzátok hasonló embernek vállalati Excel tréninget.

Tudom, hogy az online tanfolyam is annyira hasznos lesz számotokra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Excelneked.hu elégedettségi garancia

Pénzvisszafizetési garancia a vállalati online Excel tanfolyamokra

Bármelyik online kurzus megvásárlásával megkapod az Excelneked.hu garanciát.

Annyira biztosak vagyunk tananyagaink hatékonyságában, hogy boldogan garantáljuk számodra és munkatársaid számára a sikert. Ha mégsem érzitek hasznosnak a megvásárolt tananyagokat, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül jelezhetitek felénk, és kérdés nélkül visszautaljuk a képzés díját. Ráadásul az addig megszerzett tudást is megtarthatjátok.

Hogyan tudod igénybe venni vállalati online Excel tanfolyam szolgáltatásunkat?

1. lépés

Egyhetes próbacsomag igénylése

Próbáld ki INGYEN vállalati online Excel tanfolyam szolgáltatásunkat 1 hétig, hogy meggyőződhess, online oktatási anyagaink minőségéről. A próbaidőszak alatt minden online tanfolyamunkhoz hozzáférsz. Igényeld e-learning próbacsomagodat most! Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Kérem az Excel e-learning próbacsomagot >>>

2. lépés

Csapatodra szabott online oktatási ajánlat összeállítása

Akár a próbacsomag igénylése nélkül is kérheted ajánlatunkat, vagy a rendszer kipróbálása után, felvesszük Veled a kapcsolatot, és elküldjük csapatodra szabott e-learning ajánlatunkat.

Kérem, a csapatomra szabott online Excel tanfolyam ajánlatot >>>

3. lépés

Ajánlat elfogadása, szerződéskötés

Ha ajánlatunk elnyerte tetszésed, egyeztetjük a létszámot és az igényelt tanfolyamokat. Mindent vállalkozási szerződésben rögzítünk. Nincsenek meglepetések! Pontosan azt kapjátok és annyiért, amiben megállapodtunk.

4. lépés

A képzések díjának kiegyenlítése

A szerződésben rögzített fizetési határidőre átutaljátok bankszámlánkra az online tanfolyamok díját. Az összeg beérkezését követően legkésőbb 2 munkanappal elküldjük munkatársaid számára a belépéshez szükséges adatokat.

5. lépés

Kényelmes online Excel tanulás bárhol, bármikor

Munkatársaid akár otthonról vagy az irodából a saját időbeosztásuk szerint tanulhatnak. Ha bármikor elakadnak, kérdésük van, szakképzett Excel oktatóink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

kérem az egy hetes próbacsomagot

Próbáld ki egy hétig INGYEN!

A próbaidőszak alatt korlátozás nélkül minden videós tudásanyagunkhoz hozzáférsz, és beleolvashatsz saját szerkesztésű e-tankönyveinkbe is.
kérem az egy hetes próbacsomagot
ajánlatot kérek

Kérj ajánlatot!

Kérd csapatodra szabott online Excel tanfolyam ajánlatunkat! Munkanapokon 24 órán belül küldjük részletes online képzési ajánlatunkat.
ajánlatot kérek

Vállalati online Excel tanfolyam – Gyakran ismételt kérdések

Letölthetőek a videók?2019-02-26T19:53:44+02:00

A videók online tekinthetőek meg, nem letölthetőek.

Az előfizetés lejárta után már nem férek hozzá a videókhoz?2019-02-26T19:54:38+02:00

Természetesen a lejára előtt meghosszabbíthatod előfizetésed. Ha úgy döntesz, hogy nem maradsz tag, a videókhoz nem férsz többet hozzá, és az új tananyagokat sem fogod látni. A letöltött könyvek és gyakorlófeladatok a tiéd maradnak.

Az én Excel verziómhoz is jók a videók?2019-02-26T19:54:37+02:00

Az Excel verziók között kevés különbség van, a videókat úgy készítettük, hogy bár a 2010-es verzión mutatjuk be a legtöbb funkciót, ahol eltérés lehet a 2007-es, vagy a 2013-as és újabb verziókhoz képest, ott arra külön kitérünk, sőt, be is mutatjuk. Így találkozhatsz olyan videóval, ami 2010-es és az újabb verziókban is bemutatásra kerül (Office 365)

Automatikusan megújul az előfizetés?2019-02-26T19:55:11+02:00

Nem. Az előfizetés lejárta előtt néhány nappal küldünk egy e-mailt, amiben neked kell kezdeményezned az előfizetés meghosszabbítását.

További kérdésed merült fel Excel és Office e-learning rendszerünkkel kapcsolatban?

Nézd meg a leggyakoribb kérdések között, előfordulhat, hogy azonnal választ kapsz a kérdéseidre. Ha mégsem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.
e-mail: elearning[kukac]excelneked.hu.

Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk.

Go to Top