Milyen jó lenne, ha a munkahelyen gondolkodás nélkül tudnád a függvényeket, fél perc alatt elkészítenél egy kimutatást és a kollégák hozzád fordulnának, ha Excel problémájuk van, igaz?

Mekkora önbizalmat adna a feletteseid elismerése egy átlátható, látványos kimutatás elkészítésének eredményeképpen?

Első lépésként, hidd el, hogy képes vagy rá! Minden fejben dől el! Hidd el, hogy meg tudod tanulni és kezdj neki!
Jaj, ez már nem nekem való! Olyan bonyolult, nem is értem mire jó! Ezek csak kifogások! Határozd el!

Hogyan legyen magabiztosabb Excel tudásod?

Második lépésként gyakorolj minden nap! Akár napi 10-15 perc is elég. Csak fusd át a menüpontokat, mit hol találsz meg, esetleg már ismerős valamelyik? Próbáld ki, nyomkodj, elrontani nem tudod. Ha naponta nem tudsz időt szánni rá, akkor legyen heti 1-2 óra, amikor foglalkozol vele.
Nézz oktatóvideókat, olvasgass a témában, és ami nagyon fontos, hogy próbáld is ki Te magad az Excelben a látottakat, hallottakat, hiszen ekkor rögzül a leginkább.

Ha szeretnél célzottabb tanulást, akkor jelentkezz egy tanfolyamra, vagy magántanárhoz, hidd el, hogy megéri a befektetett időt, pénzt és energiát, hiszen ezen múlhat akár egy állásinterjúd is!

Sajnos nem egyszer kaptam úgy telefonhívást, hogy “úristen, interjúra megyek, SOS felkészítésre lenne szükségem”. Próbáld meg ezt elkerülni, hiszen éppen elég nagy kihívás egy interjú akkor is, ha magabiztos az Excel tudásod, ne stresszeld magad még emiatt is. Kezdd el időben és bővítsd a tudásod hétről hétre.

Csak bátran! Kezdd el még ma! :)

ISMERD MEG INGYEN AZ EXCEL KIMUTATÁS FUNKCIÓJÁT

Annyira fontos funkció az Excelben a kimutatások ismerete, hogy szeretném, ha Te is megismerhetnéd és használnád a munkád során, így most ajándékként megkapod tőlem! Hét rövid videóból Te magad is végigmehetsz a lépéseken, hogy jobban megértsd működését. Vágj bele most és használd bátran a munkádban! 🙂