Üdvözöllek az Excelneked.hu-n

Szabados Ivett vagyok, pénzügy szakos közgazdászként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem mesterképzésén. Dolgoztam kontrolling, transzferárazás területen. Az Excellel, Worddel, Power Pointtal 2005 óta foglalkozom komolyabban. Hajtott és hajt a kíváncsiság, hogy a legtöbbet hozzam ki a használatukból. Korábbi munkahelyeimen tapasztaltam azt is, hogy mennyire kulcsfontosságú, hogy valaki magabiztosan és haladó szinten használja az Excelt, amivel érezhetően hatékonyabbá tudja tenni mindennapi munkáját. Tapasztaltam azt is, hogy mekkora hátrányt jelent már az állásinterjún az Excel tudás hiánya.

2020 végén már nemzetközi felületen is szerepelhettem, mint Excel szakértő. Nagy megtiszteltetés volt a nemzetközi szakértők között részt venni a felvételben.

Jelenleg anyaként vagyok főállásban, de a csapat tovább dolgozik, hogy a lehető legtöbb és leghasznosabb tudást tudjuk átadni neked!

Kívánom, hogy leld örömöd a tanulásban és válj azzá a kollégává, akitől bármikor bátran kérdezhetnek a kollégák, ha Excelről van szó! :)

Ivett Excel oktatás

Miben tudunk Neked segíteni?

Az Excelneked.hu-n elsősorban Excel témakörben találsz hasznos ismeretanyagokat, de online tanfolyamainkkal fejlesztheted Word és PowerPoint tudásodat is.

A legnagyobb segítséget online tanfolyamainkkal tudjuk biztosítani, de ha Te inkább könyvből szeretsz tanulni, akkor Excel könyvünk (e-book) segítségével is feljlesztheted Excel tudásod.

Ha nem állsz még készen, hogy belevágj, akkor érdemes körbenézned az Excelneked.hu blogján, ahol rengeteg ingyenes tartalmat találsz. Az Excel függvények témakörben például megtalálod szinte az összes Excel függvény részletes, közérthető bemutatását, amire egy átlag munkavállalónak szüksége van.

Vállaljuk továbbá cégek, vállalatok munkatársainak Excel képzését is. Partnereinken keresztül lehetőséget biztosítunk munkatársaid e-learning és hagyományos kihelyezett tanfolyami képzésére is.

A csapatunk

Szabados Ivett
Szabados IvettTulajdonos, vezető oktató
E-learning anyagok készítése, stratégia
Sillyéné Horváth Krisztina
Sillyéné Horváth KrisztinaAsszisztens
Oktatásszervezés, virtuális asszisztencia