Excelneked.hu Excel tanfolyam

Online Excel Power Pivot tanfolyam

“A Power Pivot a legjobb új funkció, ami az Excellel történt az elmúlt 20 évben.”

Bill Jelen

Használd fel Te is az erőt, amit az Excel Power Pivot biztosít neked!

Gyakran kell nagy adattáblákból elemzéseket készítened, amit néha még az Excel sem tud beolvasni? Akkor az Excel Power Pivot neked való.

Milyen esetekben hasznos neked az Excel Power Pivot?

 • Ha túl sokat dolgozol azon az FKERES / Vlookup függvényekkel, hogy egy nagy táblába keresd az adataidat, hogy kimutatást készíthess belőlük

 • Ha mindig az IT segítségét kell kérned, hogy hozzájuss az adatokhoz, amelyeket elemezni szeretnél
 • Ha több adatot kellene elemezned, mint ami az Excelbe beolvasható?

Ezekre mind megoldást ad neked az Excel Power Pivot.

Mi a Power Pivot az Excelben?

A Power Pivot egy ingyenes beépülő modul az Excelben a 2010-es verzió óta, amellyel könnyedén építhetsz fel adatmodelleket, hogy azokból komplex elemzéseket készíts.

Excel Power Pivot

A Power Pivot-tal hatalmas előnyre tehetsz szert adatelemzés területén. Ha ismered és használod a hagyományos kimutatásokat és az FKERES függvényt elemzéseidben, akkor ezt egyenesen imádni fogod.

Nem szükséges egy új programot megtanulnod, nem kell hetekig, hónapokig tanulnod és gyakorolnod, hogy használni tudd, azonnali eredményt érhetsz el a megszokott Excel felületen belül.

Nem ismered a hagyományos PIVOT táblákat (kimutatásokat)?

Nem probléma, mert készítettünk egy Kimutatás Extra online tananyagot is, melyet most kedvezményesen vásárolhatsz meg a Power Pivot képzés mellé. Teljesen az alapoktól, a haladó szintig mutatom be a hagyományos kimutatás használatát. A Kimutatás Extra képzésről lejjebb olvashatsz részletesen.

Mire képes a Power Pivot?

A Power Pivot képes több millió sort kezelni, mindezeket hihetetlen gyorsasággal elemezheted, ráadásul mindezt a már ismert Excel funkcióin és eszközein keresztül. Nem szükséges programozói tudás hozzá.

 • Olvass be több millió sort különböző forrásokból (Excel fájlok, szöveges fájlok, adatbázis fájlok stb.)
 • Alakítsd ki közöttük a kapcsolatokat, ezzel megspórolod a hosszadalmas, sokszor lehetetlen FKERES-ezést.
 • Készíts interaktív riportokat kimutatásokkal, kimutatásdiagramokkal, szeletelőkkel, hogy azonnali információt nyerj ki a döntések meghozatalához.
 • A Power Pivot-ban végzett számítások hihetetlenül gyorsak, annak ellenére, hogy több, millió soron végzi el.
 • DAX (Data Analysis Expressions) egy új függvénytár, ha úgy tetszik, nyelvezet, amellyel a legkülönbözőbb elemzéseket végezheted el az adatmodellben, többet, mint amelyet a hagyományos Excel funkciók lehetővé tesznek
 • A DAX függvények hasonlóak, mint az Excel függvények.

Az Excel Power Pivot online tanfolyam előfeltétele

 • Ahhoz, hogy használni tudd a videókban látottakat, szükséges Excel 2010 vagy Excel 2013/2016 Office Professional Plus verzió, vagy Office 2016 Professional, vagy bármely 2019-es és Office 365 előfizetés. A különálló Excel 2013 és 2016 verziókban is elérhető. Teljes lista itt található
 • Szükséges a hagyományos kimutatások (Pivot táblák) ismerete. Ha ezt nem ismered még, vásárold meg a Power Pivot kurzus mellé a Kimutatás Extra online tanfolyamunkat, most együtt, kedvező áron.
 • A Power Pivot sajnos nem elérhető MAC verziókon

Mi fogsz megtanulni az online Excel Power Pivot tanfolyamon?

 • A tanfolyamot két részre bontottam, az első részben megismerkedünk az alapokkal, erre fogjuk építeni a haladóbb részeket.
 • Az alapoknál a Power Pivot telepítésével kezdjük, majd rögtön az adatok megfelelő előkészítését is átvesszük.
 • Ezek után jöhetnek az adatok beolvasási lehetőségei különböző forrásokból.
 • Az adatok frissítésére is szükséged lesz, ez sem maradhat ki.
 • Létrehozzuk a kapcsolatokat a táblák között, hogy el is tudd készíteni első kimutatásodat.
 • Megmutatom azokat a funkciókat, amelyeket már hagyományos kimutatásokból is ismerhetsz, lehet, hogy egyik-másik itt eltérően érhető el.
 • Van egy titkos beállítás a PowerPivotban, ami a hagyományos kimutatásokban nem elérhető a mezőkhöz, ezt mindenképpen ismerned kell.
 • Megismerkedünk a DAX fogalmával, melyről a haladóbb részben lesz szó részletesebben.
 • A dátumok kezelése kiemelten fontos a PowerPivotban, ennek lehetőségeit is megmutatom neked.
 • Mutatok végezetül pár beállítási lehetőséget, mellyel megkönnyítheted a PowerPivot használatát
 • Át is térünk a haladó részre, ahol kis ismétlés után a DAX függvényeibe mélyedünk el. Ezek nagyon hasznosak lesznek számodra, nagy előnyt jelentenek a kimutatásokhoz képest. Sokkal többféle számolásra, kalkulációra van lehetőséget a PowerPivotban ezek segítségével. Csak pár függvény a bemutatottak közül: Filter, Related, Sumx…

Nézd meg a tanfolyam első videóját ingyen!

Az online Excel Power Pivot tanfolyam 3-7 perces rövid videókból épül fel, hogy bármikor tudj tanulni, ha van egy kis időd.

Az online Excel Power Pivot tanfolyam oktatója

Szabados Ivett
Microsoft Office szakértő, tanácsadó, oktató

Pénzügy szakos közgazdászként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem. Az Excellel, Worddel, PowerPointtal 2015 óta foglalkozom komolyabban. Hajtott és hajt a kíváncsiság, hogy a legtöbbet hozzam ki a használatukból. Korábbi munkahelyeimen tapasztaltam azt is, hogy mennyire kulcsfontosságú, hogy valaki magabiztosan és haladó szinten használja az Office programokat, amivel érezhetően hatékonyabbá tudja tenni mindennapi munkáját. Tapasztaltam azt is, hogy mekkora hátrányt jelent már az állásinterjún ezen ismeretek hiánya.

Kívánom, hogy leld örömöd a tanulásban és válj azzá, akitől bármikor bátran kérdezhetnek a kollégák, ha Excelről, Wordről vagy PowerPointról van szó! 🙂

Ivett Excel oktatás

Olvasd el, mit írtak a tréningjeimről mások

Azok, akik már használják a rendszert, arról számoltak be, hogy minden magyarázat nagyon jól érthető, és olyan dolgokat tanultak, amire valóban szükségük van munkahelyükön.

Az érthető, megfelelő sebességű, követhető magyarázat. Hogy videók és bármikor megállhatok és újrajátszhatok bizonyos részeket. A gyakorlópéldák, mert így tényleg tud rögzülni. Ha kell az Excel a munkádhoz és úgy érzed, hogy rád fér a segítség akkor ne habozz, ne gyötörd magad.

Ruházz be erre a lehetőségre, egyedül 10-szer ekkora erőfeszítés kell és rengeteg idő szerintem, hogy fejleszt saját magad Excelből.

Nikolett

Az önálló tanulási, választási lehetőség, mindenki használja bátran.

Zsolt

Tetszik, hogy többször meg tudom nézni! Amikor tanár oktatott, akkor az csak egyszeri volt, illetve csak a hangot vettük fel, de később már nem emlékeztem, hogy pontosan mit csináltunk, hisz csak audio volt.

Anett

Könnyen áttekinthető, érthető anyag. Ki kell próbálni, mert ez érthető.

Erzsébet

Mindenkinek kötelező, aki eddig annyira nem használt Excelt, mint én! Elérhető áron hatalmas tudást kapsz, amit már aznap tudsz használni.

Katalin

Jó az üteme a magyarázatnak, jó a struktúrája, sokat segít és támogatja a tanulást.

Attila

A videókhoz csatolt segédanyag alapján könnyen követhetőek a magyarázatok és videó nélkül is használható az ismétléshez. Mindenkinek javaslom, mivel érhetően vezet végig a megadott témakörökön.

Tibor

És meg is ragadom az alkalmat, hogy megköszönjem, az anyagok fantasztikusak, érthetőek, megfelelő hosszúságúak, követhetőek, jól egymásra vannak építve, pont elégséges információt tartalmaznak, bármilyen élő kurzusnál jobbnak találom.

Annamari

Mit kapsz az Excel Power Pivot tanfolyamon?

 • A videókban egy Power Pivot adatmodellt építünk és elemezzük az adatokat lépésről lépésre. Megismerjük az alapokat, majd a DAX függvényeket.

 • Letölthető fájlokban gyakorolhatod Te is a videókban bemutatott lépéseket.

 • A tanfolyam online zajlik, rövid, 3-7 perces videók formájában, melyet 0-24 bármikor visszanézhetsz, csak internetkapcsolat szükséges.
 • A saját tempódban haladhatsz, bármikor megállíthatod, visszatekerheted, vagy újra nézheted a videókat.
 • Jelenleg 3 órányi tananyag (bővülni fog októberig), amely a kezdeti lépésektől építkezve vezet végig az ismeretanyagon, egészen haladó mértékek megírásáig.
 • Használatod az Excel 2010, 2013, 2016, 2019 megfelelő verzióiban (lásd feljebb) és Office 365 verziókban.

 • A videókban lényegre törő magyarázatokkal találkozol. Főleg gyakorlati példák a minimális és szükséges elméleti háttérrel.
 • Megvásárolhatod egy évre, vagy örökös hozzáféréssel. Az örökös hozzáféréssel a későbbi frissítések és új videók, gyakorlófájlok is elérhetőek lesznek számodra.

45 Excel oktató videó
Egy-egy videó hossza 3-7 perc. Kb. 3 órás a kurzus, melynek elvégzéséhez szükséges idő 6 óra (és persze egyéni gyakorlás :) )

Gyakorlási lehetőség
Letölthető fájlok, hogy velem együtt tudj haladni a videókban. A kész fájlokat is letöltheted

Kérdezési lehetőség
Zárt Facebook csoportban és email-ben is felteheted az Excel Power Pivot tananyaggal kapcsolatos kérdéseidet

Ahhoz, hogy használni tudd a videókban látottakat, szükséges Excel 2010 vagy Excel 2013/2016 Office Professional Plus verzió, vagy Office 2016 Professional, vagy bármely 2019-es és Office 365 előfizetés. A különálló Excel 2013 és 2016 verziókban is elérhető. Teljes lista itt található.

A Power Pivot sajnos nem elérhető MAC verziókon!

Neked való ez a kurzus?

Neked ajánljuk, ha

 • Rendszeresen kell nagy adattáblákból kimutatást készítened

 • Gyakran kell segítséget kérned, hogy hozzájuss az adatokhoz, amiket elemezni szeretnél.

 • Ha rendszeresen több adatot kell elemezned, mint amennyit az Excel be tud olvasni.

 • Ha elszánt vagy és motivált arra, hogy átvedd az uralmat az adataid fölött

Neked nem ajánljuk, ha

 • Sosem kell adatokat elemezned.

 • Nem tudsz a tanulásra időt és energiát szánni

 • Nem rendelkezel biztos Excel alapokkal

 • Nem szeretsz önállóan tanulni

Jöjjön az Excel Power Pivot online tanfolyam ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Lehet, hogy Te is kapásból erre a részre görgettél le. Persze, fontos és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Nálunk ezt is szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam 100-szor többet ér, mint egy hagyományos tantermi képzés, ezért elkérhetnék érte akár 60-70 ezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 50 000 Ft-ot, de még csak 40 000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen, aki olyan munkakörben dolgozik, hogy szüksége van az Excel Power Pivot-ra. És komolyan gondolja, hogy fejleszti Excel tudását.

A kurzus ára 38 100 Ft (30 000 Ft + ÁFA), mely egy évre biztosít hozzáférést az online oktatóvideókhoz és a tananyag frissítésekhez…

VAGY

Rendeld meg örökös hozzáféréssel 63 500 Ft-ért (50 000 Ft + ÁFA), mellyel korlátlan ideig hozzáférsz a tanfolyamhoz, ráadásul megkapod a frissítéseket, ha bővül vagy átalakul a tananyag.

Vásárold meg hozzá a Kimutatás Extra tananyagunkat kedvezményesen!

A Kimutatás Extra tananyagunk önállóan is megvásárolható, de most kedvezményesen megveheted az Excel Power Pivot kurzus mellé (listaára 38 100 Ft).

A Kimutatás Extra tananyag teljesen a kezdeti lépésektől építkezik egészen a kimutatások haladó ismeretéig és használatáig. Ha jártas vagy a kimutatások világában, akkor is érdemes megvásárolnod, mert sok apróságot mutatok be, amelyek még könnyebbé teszik a munkádat.

Excel Power Pivot tananyag 1 évreExcel Power Pivot örökös hozzáférésselExcel Power Pivot + Excel Kimutatás Extra  1 évreExcel Power Pivot + Excel Kimutatás Extra örökös hozzáféréssel
38 100 Ft
(30 000 Ft + áfa)
63 500 Ft
(50 000 Ft + áfa)
63 500 Ft
(50 000 Ft + áfa)
EZT KÉREM
101 600 Ft
(80 000 Ft + áfa)
EZT KÉREM

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Láttad az ingyenes anyagaimat, lehet, hogy végezted is már valamelyik online tanfolyamomat. Tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is használtam a napi munkámban az Excelt, és oktattam már több száz hozzád hasonló embernek.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Excelneked.hu elégedettségi garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia az online videótanfolyamra

A kurzus megvásárlásával megkapod az Excelneked.hu garanciát.

Annyira biztosak vagyunk tananyagunk hatékonyságában, hogy boldogan garantáljuk számodra a sikert. Ha mégsem érzed hasznosnak az oktatóanyagokat, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül jelezheted felénk, és kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed.

Jelentkezz, és ismerd meg az Excel Power Pivot-ban rejlő erőt!