Excelneked.hu Excel tanfolyam

Excel Kimutatás Extra online videótanfolyam

Látványos Excel kimutatások: hogyan végezd el akár 20 perc alatt azt a munkát, ami eddig fél napig tartott?

Miért nem tudsz olyan gyorsan végezni a feladataiddal, ahogy szeretnél?

A legtöbb magyar munkavállaló sajnos nem képes összerakni egy áttekinthető, szemet gyönyörködtető Excel kimutatást, mert soha nem mutatták meg neki, hogy valójában hogyan kell ezt csinálni.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • …nem sikerül egy igazán látványos Excel kimutatást (PIVOT tábla) készítened?

 • …hallottál már az Excel kimutatásról (PIVOT), de nem igazán érted, hogy mi az, főleg, hogy hogyan lehetne ezt a te munkádban felhasználni?

 • …szeretnél végre annyi idő alatt végezni a feladatokkal, amilyen gyorsan csak lehet?

 • …minden kollégád össze tud rakni egy látványos kimutatást, de neked ez sosem ment?

 • …az Excelben a munkád napi küzdelem a túlélésért?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Mi az a kimutatás (PIVOT tábla) az Excelben?

A kimutatások, vagy angol nevéből átvéve Pivot táblák lehetővé teszik számodra, hogy hatalmas adatokat összegezz, elemezz gyorsan és egyszerűen.
A kimutatás, vagy Pivot tábla az egyik legnagyszerűbb eszköz az Excelben.

Pillanatok alatt összegezhetsz vele hatalmas, átláthatatlannak tűnő táblázatokat. Mindezt pár kattintással!!!

Pofonegyszerűen összegezheted a kiadásokat, bevételeket, forgalmat vagy egyéb adatokat.

Ráadásul az is megoldható, hogy ha frissül az adatbázisod, akkor nem kell újra létrehoznod a kimutatást, egyszerűen frissíthető.

Az alábbi videóból megnézheted, hogy tényleg csak pár kattintásról van szó, amellyel pillanatok alatt átláthatod az adataidat és kinyerheted a kívánt információt. Nem szükséges függvényekkel bajlódnod, csak a mezőket húzd a megfelelő helyre.

Nálad ez sose működött…

Volt már olyan érzésed, hogy ez az Excel kimutatás (vagy bármilyen hiper-szuper Excel funkció) jól hangzik, de nálad ezek sosem működtek? Neked sosem sikerült összerakni pár kattintással, azt amit a főnök kért, mindig a határidőkkel küzdesz és a túlórákat számolod?

Ki vagy téve a kusza adatok és a főnököd kénye-kedvének. Semmit nem tudsz tenni annak érdekében, hogy gyorsabban végezz feladataiddal, vagy hogy egyáltalán abban biztos legyél, hogy tartani tudod a határidőket?

Jöhetnek újabb feladatok?

Mi lesz akkor, ha még több feladatot kapsz? Ha még annyi túlórával sem végzel, mint most?

Ha még munkaidő után is ott ülsz az irodában…? Lehet, hogy szakmát kell váltanod? Ott kell hagyni a munkahelyed? Újra fel kell építeni a karriered?

Lehet ezen változtatni?

Tudod, hogy kellene ezen változtatni, hiszen ezért vagy itt.

Végre neked is össze kellene rakni egy olyan rendszert, amivel könnyedén elvégzed a feladataidat és bármikor összedobsz egy pazar kimutatást a főnöködnek.

A profi Excel kimutatás készítése megtanulható.

A jó hírem, hogy a kimutatásokat rengeteg helyen fel tudod használni. Nem csak a vezetői beszámolóknál, hanem szinte minden munkakörben órákat spórolhatsz a használatával. A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar munkavállalóknak szükségük van a profi kimutatások készítéséhez.

Ez tényleg a lényeg, mindenféle szakzsargon nélkül. Az Excel Kimutatás Extra videótanfolyam segítségével végre képes leszel gyorsan és könnyedén végezni a munkád, amivel a főnököd is elégedett lesz.

Itt azt kapod, amire mindennapi munkád során szükséged van. Nem a rizsát, nem az informatikai szakszavakat, hanem gyakorlati Excel tippeket, amiket évekig sikerrel használhatsz.

Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Mit fogsz megtanulni az Excel Kimutatás Extra online tanfolyamon?

 • Milyen előkészületekre van szükséged ahhoz, hogy adataidból kimutatást tudj készíteni. Pontosan megtanítom neked, hogy mik azok a lépések, amit mindenképpen el kell végezned mielőtt kimutatást készítenél.

 • Az egyik legnagyobb Excel tévedés. Ha eddig azt gondoltad, hogy tudod mi az Excel táblázat, akkor most megmutatom, mi is az valójában és miért fontos ez a kimutatások szempontjából. Ne aggódj, nem veled van a baj, a legtöbben nem ismerik – főleg, ha már évekkel ezekkel tanultad az Excelt.

 • Hogyan készíts kimutatást. Gondolom ez a pont nem túl meglepő :) Nem fárasztalak sok elmélettel, már a tanfolyam elején elkészítjük első kimutatásodat.

  Nagyon egyszerű – és ezen a tanfolyamon nem csak megérted, de alkalmazni is fogod tudni a saját fájljaidban, hogy végre pár kattintással olyan kimutatásokat készíts, amiből megtudsz mindent, amit szeretnél.

 • Adatok formátumának és megjelenítésének profi beállítása, hogy később ne legyen gondod vele – nem úgy kell beállítani, ahogy elsőre gondolnád!!

 • Hogyan tudod megnézni, honnan jött az adott adat a kimutatásba? + mi az a gyakori hiba, amit Te a tanfolyam után sosem fogsz elkövetni.

 • Észrevetted már, hogy a legtöbb ember össze-vissza húzkodja a mezőket a kimutatásban, és csak sok próbálkozás árán tudja előállítani a kívánt kinézetét? Rengeteg energiát beleraknak, és minimális az eredmény? Ezen a tanfolyamon megtanulod a kimutatásmezők típusait, hogyan tudod a kimutatásban helyüket és sorrendjüket tetszés szerint változtatni. Te nem próbálkozol, hanem dolgozol.

 • A helyes végeredmény titka az adattisztítás. Ez nem egy adatbáziskezelési tanfolyam, de egy valamit meg kell értened: aki helyes végeredményt akar látni a kimutatásban, annak mindenképpen szükséges egy alapvető adattisztítási műveletet elvégeznie.

 • Előfordulhat, hogy új mezőt kell hozzáadni egy kimutatáshoz, vagy részadatokra van szükséged egy-egy adatsoron belül. Megtanulod, hogyan tudod ezeket a műveleteket elvégezni néhány kattintással, akár egy több száz soros kimutatáson is.

 • Nem mindegy, hová rakod a kimutatást és milyen elrendezést alkalmazol. Hasznos tippeket mutatok, hová érdemes elhelyezned egy kimutatást, és megnézünk minden egyes elrendezési típust, hogy olyan végeredményt kapj, amit mindenki könnyen átlát. Sőt azt is megtudod, miért jó, ha nem frissíted azonnal kimutatásod elrendezését.

 • Legyen stílusod a kimutatásokban is! Megmutatom, hogy lesz a kevesebb több, és hogyan tudod kihasználni a Microsoft szakértői által már elkészített kimutatás stílusokat. Sőt azt is megtanulod, hogyan tudsz egy csak rád jellemző, egyedi, menő stílust kialakítani minimális munkával.

 • Adatok szűrése szűrő nélkül. Mutatok egy olyan trükköt, amit a szűrő helyett alkalmazva látványosan és egyszerűen szűrheted adataidat.
  És mi az az egy eset, amikor ez nem működik – és akkor sem az a megoldás, amire alapesetben gondolnál!!

 • Öreg Excel motoros vagy már? Ragaszkodsz a régi jól bevált dolgokhoz? Egy apró beállítással előhozhatod a számodra megszokott felületet az újabb Excel verziókban is.

 • Kimutatás készítése külső Excelből, adatbázisból. Fontos beállítások előnyökkel és hátrányokkal, hogy ne érjenek meglepetések. Nagyon nagyméretű lett a fájlod? Azt is megmutatom, hogyan tudod csökkenteni.

 • Sok kimutatás egy fabatkát sem ér, mert átláthatatlan. De ez biztos nem lesz igaz a te kimutatásaidra, mivel megtanulod, hogyan tudod szinte bármilyen adattípus szerint csoportosítani adataidat.

 • Mi az az 1 lépés, amit sosem szabad kihagyni, ha a valós adatokat akarod látni a kimutatásodban.

 • Kimutatás rendezési tippek. Megosztom veled azokat a tippeket, amikekkel akár olyan szempontok szerint is tudod rendezni kimutatásban szereplő adataidat, ami elsőre nem tűnik lehetségesnek. És kiküszöbölünk egy olyan hibát, amit könnyű elkövetni, ha picit is figyelmetlen az ember.

 • Egy pofonegyszerű eszköz, amitől igazán látványos lesz egy dátum szerint szűrt kimutatás.

 • Egy kevesek által ismert megoldás a kimutatás elrendezésének beállítására. Ezt az elrendezést nem találod egyik menüben sem – pedig sokszor hasznos lehet. Viszont egy egyszerű trükkel könnyedén előállíthatod.

 • Egy speciális Excel függvény alkalmazása. hogy a kimutatáson kívül is tudd használni a kimutatásban szereplő adataidat. Bonyolult függvény, de megmutatom azt a pár dolgot, amivel te is könnyen használni tudod.

 • Néhány fontos beállítás, ha nyomtatni szeretnéd kimutatásod – ne aggódj, minden fejléc és adat látszódni fog :)

 • Az értékek leggyakrabban használt megjelenítési módjai: Jelenítsd meg az adataidat a többi százalékéban. Nem tudtad hogy ez is lehetséges? Pedig de! 😊 Ráadásul csak pár kattintás.

 • Mit kezdj az üres és hibás cellákkal a kimutatásokban. Megmutatom a lehetőségeket.

 • Arra is van mód, hogy olyan számításokat végezz el a kiumutatásban, amelyeket a forrásadaton nem tudnál, vagy épen egyszerűbb a kimutatásban elvégezni.

 • Részletesen bemutatom neked a kimutatásdiagramokat, hogy látványos vizuális megjelenítést kölcsönözz a száraz számoknak.

 • Egy igazi haladó tananyagrész a kimutatások háttéradatainak tárolása, amelyet fel is tudsz majd használni a gyakorlatban.

 • Plusz egy olyan megjelenítési mód, ami nem létezik a kimutatásban, én mégis megmutatom neked, hogyan tudod alkalmazni!

EXTRA!

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem nagyon fontos, hogy a lehető leghasznosabb online Excel tanfolyamokat készítsem el neked, és ezt szeretném most biztosítani számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy beszéljek neked az Excel kimutatásokról.

 • Extraként bemutatok neked egy igazán menő funkciót, ami önmagában megérne egy képzést. Segítek neked összeállítani egy teljesen interaktív dashboard-ot (műszerfalat), ahol néhány kattintással dinamikusan tudod változtatni a megjelenítendő adatokat. Ezért biztos rajongani fog a főnököd!

Az Excel Kimutatás Extra online tanfolyam előfeltétele

 • Ahhoz, hogy használni tudd a videókban látottakat, szükséges Microsoft Excel 2010, 2013, 2016, 2019 vagy bármely Office365 előfizetés.

 • A kurzushoz egy erős középhaladó, haladó szintű Excel tudás szükséges.

 • Az Excel kimutatás (PIVOT) funkciója sajnos csak korlátozottan elérhető MAC verziókon!

Excel kimutatás tanfolyam

Ilyen oktatóvideókból épül fel az Excel kimutatás tanfolyam!

Az online Excel Kimutatás Extra tanfolyam jól összerakott tematika alapján 3-7 perces rövid, mindenki számára követhető videókból épül fel, hogy bármikor tudj tanulni, ha van egy kis időd.

Az online Excel kimutatás tanfolyam oktatója

Szabados Ivett
Microsoft Office szakértő, tanácsadó, oktató

Szabados Ivett vagyok, pénzügy szakos közgazdászként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem mesterképzésén. Dolgoztam kontrolling, transzferárazás területen. Az Excellel, Worddel, Power Pointtal 2015 óta foglalkozom komolyabban. Hajtott és hajt a kíváncsiság, hogy a legtöbbet hozzam ki a használatukból. Korábbi munkahelyeimen tapasztaltam azt is, hogy mennyire kulcsfontosságú, hogy valaki magabiztosan és haladó szinten használja az Excelt, amivel érezhetően hatékonyabbá tudja tenni mindennapi munkáját. Tapasztaltam azt is, hogy mekkora hátrányt jelent már az állásinterjún az Excel tudás hiánya.

2020 végén már nemzetközi felületen is szerepelhettem, mint Excel szakértő. Nagy megtiszteltetés volt a nemzetközi szakértők között részt venni a felvételben.

Kívánom, hogy leld örömöd a tanulásban és válj azzá, akitől bármikor bátran kérdezhetnek a kollégák, ha Excelről, Wordről vagy PowerPointról van szó! 🙂

Ivett Excel tanfolyam

Mit kapsz az Excel kimutatás tanfolyamon?

 • A videókban az elejéről indulunk. Így, ha még nem ismered a kimutatásokat, akkor sem fogsz lemaradni. Ha pedig már használod őket, nyugodtan ugord át az ismerős fejezeteket. Bár talán érdemes azokat is átnézned, legtöbbször mutatok olyan funkciókat, amiket talán nem ismertél még.

 • Letölthető fájlokban gyakorolhatod Te is a videókban bemutatott lépéseket.

 • A tanfolyam online zajlik, rövid, jól követhető 3-7 perces videók formájában, melyet 0-24 bármikor visszanézhetsz, csak internetkapcsolat szükséges.

 • A saját tempódban haladhatsz, bármikor megállíthatod, visszatekerheted, vagy újra nézheted a videókat.
 • Jelenleg 57 videó, majdnem 3 órányi tananyag csak a kimutatásokról.

 • A videókat a magyar Excelben rögzítettem, de mindenhol elhangzik, vagy kiírásra kerül a parancsok és funkciók angol nyelvű megfelelője, így angol verziójú Excel esetén is tudod használni.

 • Használatod az Excel 2010, 2013, 2016, 2019 és Office 365 verziókban.

 • Megvásárolhatod egy évre, vagy örökös hozzáféréssel. Az örökös hozzáféréssel a későbbi frissítések és új videók, gyakorlófájlok is elérhetőek lesznek számodra.

 • A videókban lényegre törő, mindenki számára követhető magyarázatokkal találkozol. Főleg gyakorlati példák a minimális és szükséges elméleti háttérrel.

 • Bónusz: Kimutatás Cheat sheet, rövid leírás a fontosabb funkciókról magyar és angol nyelvű Excelhez.

57 Excel oktatóvideó
Egy-egy videó hossza 3-7 perc. Kb. 3 órás a kurzus, melynek elvégzéséhez szükséges idő 6 óra (és persze egyéni gyakorlás :) )

Gyakorlási lehetőség
Letölthető fájlok, hogy velem együtt tudj haladni a videókban. A kész fájlokat is letöltheted

Kérdezési lehetőség
Zárt Facebook csoportban bármikor kérdezhetsz. A többi tag és a csoport Excel szakértői szívesen segítenek.

Ahhoz, hogy használni tudd a videókban látottakat, szükséges Microsoft Excel 2010, 2013, 2016, 2019 vagy bármely Office365 előfizetés.

Az Excel kimutatás sajnos csak korlátozottan elérhető MAC verziókon!

Neked való ez a kurzus?

Neked ajánljuk, ha

 • Kimutatásban kezdő vagy: Teljesen az elejétől építjük fel a képzést, így nem probléma, ha még nem használtad őket. Már az első pár videóból látni fogod, hogy nem kell megijedni tőle és hamar meg lehet tanulni a használatát.

 • Kimutatásban középhaladóknak számítasz: Ha már használod és ismered a kimutatásokat, de szeretnél haladóbb ismeretekre szert tenni, hogy még hatékonyabbá tedd a munkádat, neked való ez a kurzus. A videós tananyagokban valóban kivesézzük a lehetőségeket és beállításokat.

 • Ha rendszeresen több adatot kell elemezned, mint amennyit az Excel be tud olvasni.

 • Nagy adathalmazokkal dolgozol: Ha nagy táblákkal dolgozol, akkor a kimutatások meg fogják könnyíteni a munkádat! Pillanatok alatt átláthatod a hatalmas adattáblákat is.

 • Szeretnél rendelkezni a „kötelező tudással”: Ma már nagyon kevés olyan pozíció van, ahol ne lenne szükség a kimutatások ismeretére. Akár új pozícióban kezdesz, akár meglévő munkahelyeden van szükség adatok elemzésére, fontos, hogy tisztában légy a kimutatások használatával. A legtöbb helyen elvárás, ahol pedig nem kifejezetten az, ott egyszerűen ki fogsz tűnni a tudásoddal!

Neked nem ajánljuk, ha

 • Sosem kell adatokat elemezned.

 • Nem tudsz a tanulásra időt és energiát szánni

 • Nem rendelkezel biztos Excel alapokkal

 • Nem szeretsz önállóan tanulni

Jöjjön az Excel Kimutatás Extra online tanfolyam ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? Persze Te is tudod, hogy fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Nem, ez nem egy újabb havidíjas előfizetés, nem egy fizetős VIP klub. Hanem egy valóban értékes tudásanyag, amire egyszer kell csak beruháznod, és utána korlátlan ideig élvezheted a tananyag által elérhető eredményeket.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen, akinek a munkája megköveteli ezt a haladó Excel tudást.

A kurzus megvásárlásával korlátlan ideig hozzáférsz a tanfolyamhoz, ráadásul megkapod a frissítéseket, ha bővül vagy átalakul a tananyag.

Elégedettségi garancia

Pénzvisszafizetési garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia minden e-learning képzésünkre

A kurzus megvásárlásával megkapod az Excelneked.hu garanciát.

Annyira biztosak vagyunk tananyagunk hatékonyságában, hogy boldogan garantáljuk számodra a sikert. Ha mégsem érzed hasznosnak az oktatóanyagokat, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül jelezheted felénk, és kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most! Ismerd meg az Excel kimutatásokban rejlő határtalan lehetőségeket!