Excel tanulás otthon – Online Excel tanfolyam

Excel online tanfolyam

Az Excel tanulás otthon sosem volt ilyen egyszerű, mint most. Elég egy internetkapcsolattal rendelkező számítógép, és máris kezdheted fejleszteni Excel tudásodat.

Az Excelneked online Excel tanfolyam a kezdő szinttől egészen a haladó szintig vezet végig lépésről lépésre a tananyagon. Minden olyan funkciót elsajátíthatsz belőle, amelyre munkád során szükséged lehet.

Mindegy, hogy milyen szintű most a tudásod, a tananyagban a teljesen kezdő szinttől juthatsz el a magabiztos haladó tudásig.

Az online Excel tanfolyam tartalma közel 10 órányi tananyag, 100+ videó, letölthető fájl a videókhoz és külön fájlok a saját gyakorláshoz.

Az online Excel tanfolyam pontos tematikája

KI KÉSZÍTETTE AZ OKTATÓANYAGOT?

Szabados Ivett
Microsoft Office szakértő, tanácsadó, oktató

Szabados Ivett vagyok, pénzügy szakos közgazdászként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem mesterképzésén. Dolgoztam kontrolling, transzferárazás területen. Az Excellel, Worddel, Power Pointtal 2005 óta foglalkozom komolyabban. Hajtott és hajt a kíváncsiság, hogy a legtöbbet hozzam ki a használatukból. Korábbi munkahelyeimen tapasztaltam azt is, hogy mennyire kulcsfontosságú, hogy valaki magabiztosan és haladó szinten használja az Excelt, amivel érezhetően hatékonyabbá tudja tenni mindennapi munkáját. Tapasztaltam azt is, hogy mekkora hátrányt jelent már az állásinterjún az Excel tudás hiánya.

2020 végén már nemzetközi felületen is szerepelhettem, mint Excel szakértő. Nagy megtiszteltetés volt a nemzetközi szakértők között részt venni a felvételben.

Kívánom, hogy leld örömöd a tanulásban és válj azzá, akitől bármikor bátran kérdezhetnek a kollégák, ha Excelről, Wordről vagy PowerPointról van szó! 🙂

Ivett Excel tanfolyam

EZ MÁRIS A TIÉD HA CSATLAKOZOL

Többórányi értékes tartalom
Majd’ 10 órányi tananyag 3 modulban

Gyakorlási lehetőség
Letölthető gyakorló fájlok

Kérdezési lehetőség
Zárt Facebook csoportunkban kérdezhetsz

Olvasd el, mit írtak a tanfolyamainkról mások

Azok, akik már használják a rendszert, arról számoltak be, hogy minden magyarázat nagyon jól követhető, és olyan dolgokat tanultak, amire valóban szükségük van munkahelyükön.

Az érthető, megfelelő sebességű, követhető magyarázat. Hogy videók és bármikor megállhatok és újrajátszhatok bizonyos részeket. A gyakorlópéldák, mert így tényleg tud rögzülni. Ha kell az Excel a munkádhoz és úgy érzed, hogy rád fér a segítség akkor ne habozz, ne gyötörd magad.

Ruházz be erre a lehetőségre, egyedül 10-szer ekkora erőfeszítés kell és rengeteg idő szerintem, hogy fejleszt saját magad Excelből.

Nikolett

Az önálló tanulási, választási lehetőség, mindenki használja bátran.

Zsolt

Tetszik, hogy többször meg tudom nézni! Amikor tanár oktatott, akkor az csak egyszeri volt, illetve csak a hangot vettük fel, de később már nem emlékeztem, hogy pontosan mit csináltunk, hisz csak audio volt.

Anett

Könnyen áttekinthető, érthető anyag. Ki kell próbálni, mert ez érthető.

Erzsébet

Mindenkinek kötelező, aki eddig annyira nem használt Excelt, mint én! Elérhető áron hatalmas tudást kapsz, amit már aznap tudsz használni.

Katalin

Jó az üteme a magyarázatnak, jó a struktúrája, sokat segít és támogatja a tanulást.

Attila

A videókhoz csatolt segédanyag alapján könnyen követhetőek a magyarázatok és videó nélkül is használható az ismétléshez. Mindenkinek javaslom, mivel érhetően vezet végig a megadott témakörökön.

Tibor

És meg is ragadom az alkalmat, hogy megköszönjem, az anyagok fantasztikusak, érthetőek, megfelelő hosszúságúak, követhetőek, jól egymásra vannak építve, pont elégséges információt tartalmaznak, bármilyen élő kurzusnál jobbnak találom.

Annamari

Excel tanulás otthon – Te is könnyedén megteheted

Szerezz örökös hozzáférést az Excel kezdőtől a haladóig online tanfolyamhoz

Ha szeretnél végre magabiztos Excel tudást, akkor ez a tananyag Neked való. Rövid, tömör, lényegre törő oktatóvideók, amiket bármikor, bármennyiszer visszanézhetsz. Gyakorolhatod a tanultakat a letölthető gyakorlófájlok segítségével, valamint felteheted kérdéseidet zárt Facebook csoportunkban. Az Excel tanulás otthon sosem volt még ilyen egyszerű!

EXCEL TANULÁS OTTHON – NEKED VALÓ?

Neked ajánljuk, ha

  • Ha teljesen kezdő vagy, mert az alapoktól elsajátíthatsz mindent

  • Ha már használod akár napi szinten, de vannak hiányosságaid

  • Ha nem szeretnél többet túlórázni az Excel-es feladataid miatt

  • Ha elszánt vagy és motivált arra, hogy átvedd az uralmat az adataid fölött

Neked nem ajánljuk, ha

  • Nem tudsz rá időt és energiát szánni

  • Nem vagy elég motivált

  • Nem szeretsz önállóan tanulni, szükséged van valakire, aki folyamatosan motivál.

Excelneked.hu elégedettségi garancia

Pénzvisszafizetési garancia

A kurzus megvásárlásával megkapod az Excelneked garanciát

Annyira biztosak vagyunk tananyagaink hatékonyságában, hogy boldogan garantáljuk számodra a sikert. Ha mégsem érzed számodra hasznosnak, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül jelezheted felénk és kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed.

Excel tanulás otthon. Csatlakozz Te is, és válj profi Excelessé!